Ajankohtaista


Uutiset
21.03.2023

Helsinki on houkuttelevin matkailukaupunki Suomessa

Suomi on monipuolinen matkailumaa Helsingistä Lappiin. Meiltä löytyy lukemattomia erilaisia kohteita, jokaiselle jotakin. Selvitimme tuoreessa laajassa kuluttajakyselyssä suomalaisten kotimaan matkailuun liittyviä mielipiteitä, asenteita, aikomuksia ja kiinnostuksen kohteita.

Blogi
15.03.2023

Miten tutkimustieto auttaa hallitsemaan vihreää siirtymää?

Vihreällä siirtymällä tarkoitetaan muutosta kohti ekologisesti kestävämpää taloutta sekä kasvua, joka ei perustu luonnonvarojen ylikulutukseen ja fossiilisiin polttoaineisiin. Yrityksissä ja kunnissa vihreä siirtymä voi tarkoittaa esimerkiksi investointeja puhtaaseen energiantuotantoon, kiertotalouteen, tai erilaisten uusien palveluiden ja toimintamallien käyttöönottoa.

Kauppalehti-yhteistyö
14.03.2023

Miten kasvattaa myyntiä arvosegmentoinnin avulla?

Lue lisää
Uutiset
24.02.2023

Yhteiskuntavastuu ja ostokäyttäytyminen

WIN International, johtava maailmanlaajuinen markkinatutkimusyhteisö, on julkaissut Annual WIN World Survey 2022 -tutkimuksen, jossa selvitettiin kansalaisten näkemyksiä ja uskomuksia eri asioihin 36 maassa. Yhtenä tutkimusaiheena oli yritysten yhteiskuntavastuu.

Uutiset
14.02.2023

Ruoan hintojen nousu puraisee eniten nuoriin

Yleinen kustannustason nousu näkyy monellakin tapaa kuluttajan kukkarossa ja aiempaa useammat joutuvat miettimään rahankäyttöään uusiksi, kertoo kuluttajabarometrimme.

Uutiset
14.02.2023

Hyvä työnantajamielikuva auttaa organisaatiota houkuttelemaan osaavia työntekijöitä

Parhaimmillaan hyvä työnantajamielikuva on organisaatiolle merkittävä kilpailuetu, joka varmistaa riittävän osaamisen ja liiketoiminnan jatkuvuuden myös tulevaisuudessa. Työnantajamielikuvan tulisikin olla yksi organisaation ylimmän johdon seurantamittareista.

Kauppalehti-yhteistyö
14.02.2023

Osaajapula uhkaa ammattikeittiöitä – Atriassa ennakoidaan trendejä tarkan tutkimustiedon avulla

Lue lisää
Uutiset
18.01.2023

Messukeskus edelleen päättäjien suosikki

Messukeskus Helsinki sai Taloustutkimuksen vuoden 2022 Työelämän päättäjät (TEP) -tutkimuksessa parhaan yleisarvosanan kuten kahtena edellisenä vuotena.