Tiedonkeruupalvelut

Toteutamme tutkimushaastatteluita kaikilla menetelmillä asiakkaidemme toimeksiannosta. Toimitamme tutkimusten tulokset asiakkaan toiveiden mukaisesti datana, ristiintaulukointeina, graafeina, nettiportaaleina, dashboardeina, tietokantoina, infograafeina, ja/tai yhteenvetoraportteina tutkijan johtopäätöksillä.

OTA YHTEYTTÄ

Käytössämme ovat kaikki tiedonkeruumenetelmät sekä kuluttaja- että päättäjähaastatteluihin:

•    Internetpaneeli ja muut nettikyselyt, myös popup-kyselyt
•    Puhelinhaastattelukeskus Helsingin Vallilassa
•    Kirjekyselyt
•    Face2face-haastattelut valtakunnallisesti tai alueellisesti
•    Halli-/katuhaastattelut
•    Mobiilikyselyt
•    Ryhmäkeskustelutilat moderaattorilla tai ilman
 
Toteutamme lisäksi ns. monitilaajatutkimuksia väestöä edustavasti sekä puhelimitse että ovelta-ovelta -haastatteluina läpi vuoden. Puhelimitse 500 vastaajalla viikoittain ja ovelta-ovelle 1000 vastaajalla lähes joka kuukausi. Näihin voit liittyä mukaan omilla kysymyksilläsi ja kysymyskohtaisella hinnoittelulla. Nämä menetelmät sopivat parhaiten silloin, kun sinulla on vain rajallinen määrä kysymyksiä ja etsit kustannustehokasta ratkaisua toteuttaa väestöä edustava tutkimus.

Meiltä saat myös kansainväliset tiedonkeruupalvelut joko omien toimistojemme (Baltia, Venäjä), yhteistyökumppaneidemme tai alihankkijoidemme kanssa toteutettuina. Koordinoimme tutkimukset Suomesta käsin, joten kansainvälisten tutkimusten teettäminen on sinulle helppoa ja vaivatonta. 

Kysy myös analyysimenetelmistämme; käytössämme ovat mm. yleisimmät monimuuttujamenetelmät ml. conjoint, segmentoinnit sekä ennustemallit.

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö, vastaamme mahdollisimman pian!

Kerron mielelläni lisää tiedonkeruupalveluistamme