Suomi Syö -tutkimus
Ajankohtaisia faktoja sekä muuttuvia trendejä suomalaisten suhtautumisesta ruokaan, ruokailuun ja ruoan hankintaan. Vuoden 2023 tutkimusraportit valmistuvat elokuussa!
Mitä tietoa Suomi Syö -tutkimus pitää sisällään?
Vuodesta 1985 asti tehtyä kyselytutkimusta suomalaisten ruokailuun liittyen tehdään vuosittain ja siihen vastaavat nettikyselynä 15–79-vuotiaat suomalaiset. Tuoreet tulokset ovat tilattavissa vuosittain, tutkimus valmistuu elokuussa.
Suomi Syö -tutkimuksen avulla voit päivittää tietosi tärkeimmistä ruokailmiöistä. Missä mennään mm. kotimaisuuden, ympäristöarvojen ja luomutuotteiden suhteen? Entä kiinnostaako kuluttajia ruoan verkkokauppa? Ja lukemattomia muita kiinnostavia aiheita. Esimerkiksi miten ruoan mahdollinen hinnan nousu vaikuttaa kulutustottumuksiin?
Tutkimuksen sisältöä uudistetaan joka vuosi. Tilaamalla tutkimusraportin saat kattavan ja ajankohtaisen tietopaketin, ja sinun on mahdollista tilata myös vain sinua kiinnostavat osiot.
Tutkimme mm. seuraavia teemoja:
Trendit ja vastuullisuus
Ruoanlaittoon, kotimaisuuteen, terveellisyyteen, luomuun ja ympäristöön liittyvät asenteet
Ruokaostokset
Ruokaostoksiin ja ruoanvalintaan liittyvät teemat
Tuoteryhmät
Eri tuoteryhmien käyttö ja käytön näkymät
Kotitaloudet
Kotitalouksien ruokailukäytännöt
+ Ajankohtaiset aiheet
Joka vuosi mukaan otetaan ajankohtaisia teemoja
+ Syventävää analytiikkaa
Data Science -tiimimme tuottaa tuloksista vuosittain myös syvällisempiä analyysejä
+ Katse tulevaisuuteen
Kuinka maailma muuttuu ja miten kaikki vaikuttaa ruokailu- ja ostotottumuksiin?
Barometri antaa täydentävää tietoa ruoan kuluttamisesta
Kuluttajien käyttäytyminen ja aikeet ruoan suhteen muuttuu nykyisessä tilanteessa nopeasti. Mistä tingitään nyt ja mistä seuraavaksi? Barometrimme seuraa tilannetta!
Ota yhteyttä
Kerron mielelläni lisää Suomi Syö -tutkimuksesta sekä muista ruokaan, ruokailuun ja ravintoon liittyvistä tutkimuksista ja palveluista!