Räätälöidyt tutkimukset

Valmista tutkimustietoa ei ole aina saatavilla ja yritysten ja organisaatioiden tiedontarpeet ovat monesti hyvin yksilöllisiä. Tällöin ns. räätälöity tutkimus (ad hoc) on vastaus tarpeeseen. 

 

OTA YHTEYTTÄ

Paras tutkimusratkaisu sinun tarpeisiisi

Tutkijamme suunnittelevat sopivan tutkimuskokonaisuuden niin sisällön kuin budjetinkin suhteen. Yli 50 vuoden kokemuksellamme lähes kaikilta toimialoilta voimme varmistaa onnistuneen tutkimusprojektin läpiviennin ja varmasti organisaatiotasi hyödyttävää tietoa. 

Ja muistathan, että kaikki tarjouksemme saat sitoumuksetta – voit siis huoletta kysyä mitä tutkimuksen tekeminen maksaisi. Sen kysyminen ei maksa mitään.

Myös kansainväliset tutkimukset

Teemme tutkimuksia paitsi Suomessa, oikeastaan missä päin maailmaa tahansa sekä alihankkijoiden että paikallisten yhteistyökumppaneidemme avulla. Kuulumme myös riippumattomien tutkimusyritysten kansainväliseen verkostoon WIN:iin (Worldwide Independent Network of Market Research and Opinion Poll), joka toimii noin 50 maassa.

Miten varmistat onnistuneen tutkimusprojektin?

Onnistunut projekti lähtee aina hyvästä tutkimusbriefistä. Mitä enemmän saamme tietoa lähtötilanteesta ja toiveistasi, sitä paremmin pystymme heti tarjouksesta lähtien rakentamaan kokonaisuuden, joka ratkaisee tiedontarpeesi ja tekee sen mahdollisimman kustannustehokkaasti. Miksi ja mitä käyttöä varten tutkimus tehdään, on usein se tärkein tieto meille. Mutta yhtä lailla tutkimuksen kohderyhmä, toivottu vastaajamäärä, tutkimuksen laajuus ja toivottu raportointitapa ovat asioita, jotka briefissä tulee käydä läpi.

Tutkimusbrief voi olla kirjallinen, vapaamuotoinen, esim. yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla meille lähetetty, tai se voidaan toteuttaa myös keskustellen palaverina. 

Usein hyvä tutkimusbrief on kaikki mitä tarvitaan. Pidämme itse huolen, että tutkimusprosessi etenee sujuvasti tulosten toimitukseen asti. Tulemme myös mielellämme kertomaan tuloksista organisaatiollesi henkilökohtaisesti ja meiltä saat myös tutkimustulosten jalkautus-workshopit niin halutessasi. Tutkimuksista saa suurimman hyödyn kun ne aukaistaan mahdollisimman laajalti organisaatiossa ja mietitään yhdessä, mitä tulokset organisaatiollesi tai liiketoiminnallesi tarkoittavat.

Kerro meille siis haasteesi, selvitämme parhaan tavan sinulle sen ratkaisemiseksi!

OTA YHTEYTTÄ

Kerron mielelläni enemmän juuri sinun tarpeisiisi räätälöitävistä tutkimusratkaisuistamme!