Tuotteet ja palvelut

Laadukasta ja tehokasta tutkimusta 50 vuoden kokemuksella. Voimme auttaa kaikkia organisaatioita kaikenlaisissa tiedontarpeissa. Jos sinulla on kysymys, me etsimme siihen vastauksen.

Tutustu monipuolisiin tutkimuspalveluihimme ja ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

 


Voit olla myös suoraan meihin yhteydessä

Ajankohtaista


Uutiset
18.01.2023

Messukeskus edelleen päättäjien suosikki

Messukeskus Helsinki sai Taloustutkimuksen vuoden 2022 Työelämän päättäjät (TEP) -tutkimuksessa parhaan yleisarvosanan kuten kahtena edellisenä vuotena.

Uutiset
18.01.2023

Tervetuloa 2023!

Viimeisten kolmen vuoden aikana jokainen vuosi on ollut jollain tavalla erikoinen. Vaikka vuosi 2021 oli vielä pandemiavuosi, oli kuluttaminen kuitenkin vireää elpymisen aikaa, mikä heijastui tutkimuspalvelujen kysyntään. Myös vuosi 2022 alkoi hyvin, kunnes Venäjän aloittama hyökkäyssota muutti tilanteen kertaheitolla. Tosin vuoden 2022 viimeinen kvartaali oli jo tutkimuskysynnän kannalta rohkaiseva, mutta talouden näkymät ovat vielä epävarmat. Tutkimuspalvelut ovat luonteeltaan sellaisia, että niissä näkyy ensimmäisenä huonot ja hyvät ajat. Taloustutkimus Oy on valmistautunut tulevaan vuoteen vahvistamalla jo ennestään vahvaa tiedonkeruuosaamista ja tiedonkeruuresurssia. Näemme tässä meille uusia mahdollisuuksia. Samaan aikaan olemme panostaneet kerätyn tiedon hyödynnettävyyteen esimerkiksi niin,  että pystymme tunnistamaan lähes kaikista tutkimuksista markkinoinnin kohderyhmiä. Kohderyhmistä voidaan muodostaa mainosyleisöjä onlinemainonnan kohdentamiseksi. Yhteistyömme Sanoma Oyj:n kanssa mahdollista näiden tutkimusperusteisten yleisöjen tavoittamisen tehokkaasti. Pystymme myös yhdistämään asiakkaan omaa asiakasdataa tutkimustietoon ja julkiseen tilastotietoon ymmärryksen lisäämiseksi. Tiedot tullaan viemään tarvittaessa sujuvasti myös asiakkaan BI-järjestelmään. Emmekä tietenkään ole unohtaneet laadukkaasti kerätyn tiedon laadukasta analysointia ja visuaalisesti edustavaa dokumentointia asiakkaillemme. Meitä on täällä lähes 60 ammattilaista, jotka haluavat auttaa asiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä ja koko suomalaista yhteiskuntaa menestymään. Osin uusin keinoin, mutta myös jo koeteltujen ratkaisujen avulla. Toivotamme asiakkaillemme menestyksekästä vuotta 2023 ja toivotamme innolla uuden vuoden tervetulleeksi! Helsingissä 18.1.2023 Jari Pajunen toimitusjohtaja
Uutiset
18.01.2023

Elinkustannusten nousu maailmanlaajuinen huoli

Venäjän ja Ukrainan välinen sota sekä COVID-pandemia vaikuttavat laajalti ja elinkustannusten noususta on tullut kriittinen tekijä.

Uutiset
17.01.2023

Pikaruokaravintolat korona-ajan voittajia

Ravintoloissa ja kahviloissa asiointi väheni selvästi koronavuosina, mutta tänä vuonna tutkimuksissa on voitu nähdä jo joitakin myönteisiä merkkejä. Erityisesti pikaruokaravintolat ovat tämän ajan voittajia.

Kauppalehti-yhteistyö
17.01.2023

Haluatko tavoittaa stadilaisen ekoautoilijan tai savolaisen urheiluhullun? Tehoa myyntiin saat vaikutusaluetiedoilla

Lue lisää

Kiinnostuitko tutkimuspalveluistamme?

Jätä tarjouspyyntö tai pyydä lisätietoa!

OTA YHTEYTTÄ