Tuotteet ja palvelut

Laadukasta ja tehokasta tutkimusta 50 vuoden kokemuksella. Voimme auttaa kaikkia organisaatioita kaikenlaisissa tiedontarpeissa. Jos sinulla on kysymys, me etsimme siihen vastauksen.

Tutustu monipuolisiin tutkimuspalveluihimme ja/tai ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

 


Voit olla myös suoraan meihin yhteydessä

Ajankohtaista


Kauppalehti-yhteistyö
10.05.2022

Miten nousevat elinkustannukset vaikuttavat kuluttajien ostotottumuksiin? Uusi tutkimus selvittää ostokäyttäytymisessä tapahtuvia muutoksia

Lue lisää
Uutiset
10.05.2022

Tuotteiden hinnoittelu on yrityksen tärkeimpiä päätöksiä

Inflaatio on ollut viime aikoina voimakkaassa kasvussa sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Taloudessa on kasvavaa epävarmuutta, joka heijastuu niin yritysten kuin kuluttajienkin tulevaisuudennäkymiin ja sitä kautta ostokäyttäytymiseen. Moni yritys kokee olevansa pakotettu hinnan nostoihin, mutta mitä se tarkoittaa myynnille ja kannattavuudelle?

Uutiset
10.05.2022

Shopper-tutkimus apuna tuoteryhmän kehittämiseksi kaupassa

Haluatko ymmärtää, mikä kaupan hyllyllä toimii tai ei toimi ajatellen tuotteidenne ostamista ja valintaa? Entä miten oma brändinne suoriutuu hyllyssä? Shopper-tutkimus vastaa näihin tarpeisiin.

Uutiset
03.05.2022

Toimittajat arvostavat YLEn ja Ilmatieteen laitoksen ulkoista viestintää

Toimittajat ovat jälleen arvioineet suurimpien suomalaisten yritysten sekä julkisen sektorin ja järjestöjen ulkoista viestintää. Numeraalisten arvioiden lisäksi vastaajilta kysyttiin avoimella kysymyksellä ”Mikä on mielestäsi toimialan paras järjestö, jos ajattelet järjestöjen viestintää toimittajan näkökulmasta?”. Vastaaja sai valita myös organisaation, joka ei ollut mukana tutkittavana ja mainittiinpa joitain organisaatioita yli toimialarajojen. Selvästi eniten mainintoja tällä avoimella kysymyksellä sai YLE.

Uutiset
29.04.2022

Vahvimmat korkeakoulubrändit 2022

Keskeisimpien tunnuslukujen perusteella vahvimmat korkeakoulubrändit ovat Aalto-yliopisto ja Helsingin yliopisto, kertoo tuore tutkimus.

Kiinnostuitko tutkimuspalveluistamme?

Jätä tarjouspyyntö tai pyydä lisätietoa!

OTA YHTEYTTÄ