Tietoa meistä

Autamme asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa tuottamalla sekä jalostamalla tietoa, jonka avulla voi tehdä parempia päätöksiä. Tuemme luotettavalla tutkimustiedolla myös yhteiskunnan kehitystä.


Tiesitkö, että meilläkin on avainlippu!

Yhtä lailla asiakkaamme kuin tutkimusvastaajatkin tukevat siis suomalaista työtä. Työllistämme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa yhteensä noin 60 taloustutkimuslaista ja vakituisesti sekä osa-aikaisesti yli 200 tutkimushaastattelijaa.

Yli 600 toimeksiantajaa

Taloustutkimuksella on vuosittain runsaat kuusisataa toimeksiantajaa ja palvelemme kaikkia toimialoja. Merkittävimmät asiakkaamme ovat vientiteollisuus, kauppa, julkinen sektori ja mediatalot.

Kansainväliset verkostot

Riippumattomana ja itsenäisenä tutkimusyrityksenä olemme luoneet laajan kansainvälisen kontaktiverkon. Taloustutkimus on WIN (Worldwide Independent Network of Market Research) -verkoston jäsen. Verkostoon kuuluu 40 merkittävää riippumatonta tutkimusyritystä kattaen yli 50 maata. Tärkeitä kansainvälisiä yhteistyökumppaneitamme ovat myös muun muassa suuret tutkimuskonsernit GfK Group ja Ipsos.

Huippupisteet suositteluhalukkuudesta

Taloustutkimuksen ad hoc -tutkimuksia tilanneiden asiakkaiden halukkuus suositella Taloustutkimusta on erittäin korkea. Taloustutkimuksen saama NPS-luku on peräti 75 (40+ on erinomainen). Satojen erillistutkimuksena toteuttamiemme mittausten NPS-lukujen keskiarvo eri yrityksille on 22.  Kansainvälisten NPS-standardienkin mukaan saamamme tulos on erinomainen ja kertoo erittäin korkeasta asiakastyytyväisyydestä. 

Taloudellisesti vahva ja luotettava

Taloustutkimuksen taloudellinen asema on vakaa. Merkittävä osa yrityksemme tuloksesta ohjataan toiminnan kehittämiseen – uusiin tutkimusmenetelmiin ja järjestelmiin. Taloustutkimus on kulkenut usein toimialan kehityksen kärjessä. Taloustutkimuksella on kansainvälinen markkinatutkimustoimialastandardi ISO 20252, jonka on sertifioinut SGS Finland. Toimialastandardin vaateiden mukainen toimintamme takaa korkean laadun kaikissa prosesseissamme.