Meille töihin?

Taloustutkimus on asiantuntija- ja myyntiorganisaatio, joka suunnittelee ja toteuttaa yritysten ja julkisen sektorin toimeksiannosta sekä omana tuotantonaan erilaisia markkina- ja mielipidetutkimuksia. Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista monipuolisiin työtehtäviin tutkimushaastattelijoista tutkijoihin ja data scientisteihin.

Avoimet työpaikat

Etsimme parhaillaan työkaveria! Tällä hetkellä etsimme Insight manageria, kurkkaa ilmoitus urasivuiltamme ja jätä hakemus, jos tehtävä tuntuu sopivalta sinulle! Urasivuillamme voit myös verkostoitua kanssamme. Siten saat muistakin avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä tiedon.

Tutkimushaastattelijaksi

Markkinatutkimusta tehdään useimmiten haastattelututkimuksena. Se tarkoittaa käytännössä sekä kansalaisten, usein kuluttajan roolissa, että määriteltyjen kohderyhmien haastattelemista. Haastattelutapoja on monia - voimme lähestyä haastateltavia niin puhelimiste, kirjeitse, haastattelutiloissa, ovelta ovelle kuin julkisilla paikoillakin. Haastattelutyö vaatii avointa ja empaattista luonnetta sekä positiivista ja reipasta asennetta. Paikkoja on auki, joten voit hakea heti!

Markkinatutkijaksi

Tutkimusosastolla meitä työskentelee taustoiltaan hyvin monimuotoinen porukka. On ekonomeja, yhteiskuntatieteilijöitä, valtiotieteilijöitä, psykologeja, tilastotietelijöitä sekä monia muita koulutustaustoja. Tutkimusta tehdään niin julkisen puolen kuin suurten ja pienten yritysten tutkimustarpeiden parissa. 

Jos kiinnostuit tutkimushaastattelijan tai markkinatutkijan työstä tai haluaisit työskennellä jossain muissa tehtävissä Taloustutkimuksella, täytä hakulomake - olemme aina kiinnostuneita kuulemaan mitä osaamista voisit tuoda yritykseemme!