Meille töihin?

Taloustutkimus on asiantuntija- ja myyntiorganisaatio, joka suunnittelee ja toteuttaa yritysten ja julkisen sektorin toimeksiannosta sekä omana tuotantonaan erilaisia markkina- ja mielipidetutkimuksia. Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista monipuolisiin työtehtäviin tutkimushaastattelijoista asiakasvastuullisiin insight-spesialisteihin ja data scientisteihin.

Haemme tutkimushaastattelijoita!

Markkinatutkimusta tehdään useimmiten haastattelututkimuksena. Se tarkoittaa käytännössä kansalaisten tai muiden tarkemmin määriteltyjen kohderyhmien haastattelemista. Haastattelutapoja on monia - voimme lähestyä haastateltavia niin puhelimitse, haastattelutiloissa, ovelta ovelle kuin julkisilla paikoillakin. Haastattelutyö vaatii avointa ja empaattista luonnetta sekä positiivista ja reipasta asennetta. Haemme läpi vuoden sekä puhelinhaastattelijoita että haastattelijoita tekemään ns. henkilökohtaisia haastatteluja kasvotusten ihmisten kotona tai julkisissa paikoissa projektista riippuen. Katso avoimet ilmoitukset urasivuiltamme ja jätä hakemus jos tehtävä tuntuu sinulle sopivalta. Vinkkaa myös kaverille! Urasivuilla voit myös verkostoitua kanssamme (klikkaa Connect ja täytä pyydetyt kohdat). Siten saat jatkossa avoimista työpaikoista ensimmäisenä tiedon.

Asiakasvastuulliseksi?

Asiakasprojektien eli tutkimusten myynnissä ja toteutuksessa meillä työskentelee taustoiltaan hyvin monimuotoinen asiantuntijajoukko. On ekonomeja, yhteiskuntatieteilijöitä, valtiotieteilijöitä, psykologeja, tilastotietelijöitä sekä monia muita koulutustaustoja. Tutkimusta tehdään niin julkisen puolen kuin suurten ja pienten yritysten tutkimustarpeiden parissa. Katso avoimet ilmoitukset urasivuiltamme ja jätä hakemus, jos tehtävä tuntuu sopivalta sinulle. Vinkkaa myös kaverille! Urasivuilla voit myös verkostoitua kanssamme (klikkaa Connect ja täytä pyydetyt kohdat). Siten voimme olla sinuun myöhemmin yhteydessä jos sopiva paikka aukeaa!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin