TYÖNHAKIJOILLE

 

TÖIHIN MEILLE

Taloustutkimus on asiantuntija- ja myyntiorganisaatio, joka suunnittelee ja toteuttaa yritysten ja julkisen sektorin toimeksiannosta sekä omana tuotantonaan erilaisia markkina- ja mielipidetutkimuksia.

Markkinatutkimusta tehdään useimmiten haastattelututkimuksen keinoin, mikä tarkoittaa käytännössä sekä kansalaisten, monesti kuluttajan roolissa, että erilaisten päättäjien haastattelemista eri menetelmin. Näitä ovat muun muassa puhelinhaastattelut, henkilökohtaiset haastattelut joko vastaajien kotona tai "kadulla" sekä kirje- ja internet-kyselyt.

Jos olet markkinatutkimuksen ammattilainen tai kiinnostunut kehittymään sellaiseksi, tai haluaisit tehdä tutkimushaastattelijatyötä tuntiperusteisesti, täytä hakulomakkeemme - olemme aina kiinnostuneita kuulemaan mitä osaamista voisit tuoda yritykseemme.

HUOM! Jotta etähaastatteluja on mahdollista tehdä, sinulla pitäisi olla seuraavat asiat:: Tietokone (Windows 10 -käyttöjärjestelmä) ja oikeudet asentaa ohjelmia, kohtalaisen nopea nettiyhteys sekä USB -liitäntäiset sankakuulokkeet.

HAASTATTELIJAN TYÖ

Taloustutkimuksen palveluksessa työskentelee sekä vakituisessa että osa-aikaisessa työsuhteessa (mm. tuntiperusteisesti) satoja haastattelijoita eri puolilla Suomea. Puhelinhaastattelukeskuksemme sijaitsee Helsingissä pääkonttorimme yhteydessä.

Joustavien työvuorojärjestelyjen ansiosta haastattelutyö sopii erityisen hyvin esimerkiksi opiskelijoille ja lisäansioita kaipaaville. Haastattelijana voit tehdä palkkatyötä vaikkapa 18 tuntia 3 kuukauden jakson aikana. 

Nyt haemme uusia haastattelijoita eri puolille Suomea tekemään henkilökohtaisia haastatteluja vastaajien kotona. Vastaajat haetaan kulkemalla ovelta ovelle, joten arvostamme iän tuomaa varmuutta tilanteisiin. Tarjoamme jatkuvan osa-aikatyön, jossa voit itse vaikuttaa työmäärääsi ja -päiviisi. Työ tehdään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Työ sopii parhaiten toisen osa-aikatyön yhteyteen, opiskelijalle tai eläkeläiselle. Odotamme sinulta kokemusta tietokoneen käytöstä. Omasta autosta on työssä hyötyä, ja sen käytöstä maksetaan korvaus. 
Lisätiedot arkisin klo 9-15, Eija Karvinen puh. 010-7585 218.

Haemme myös katu- ja hallihaastattelijoita pääkaupunkiseudulle projekteihin, joissa haastatellaan ihmisiä yleisillä paikoilla. Toivomme, että olet valmis ilta- ja viikonlopputöihin, olet luotettava ja valmis töihin lyhyelläkin aikavaroituksella. Parhaiten työ sopii toisen osa-aikatyön tai opiskelun oheen. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9–15, Eija Karvinen puh. 010 758 5218. 

Haemme lisäksi puhelinhaastattelijoita päivä- ja iltatyöhön Helsingin Vallilaan, pääkonttorissamme sijaitsevaan haastattelukeskukseen. Puhelinhaastattelijalta odotamme selkeää puheääntä, vähintään 18 vuoden ikää, erittäin hyvää suomen kielen hallintaa sekä kokemusta tietokoneiden ja jonkin tekstinkäsittelyohjelman käytöstä. Soita arkisin klo 10–15 Jaana Pauni, puh. 010 758 5205 tai Timo Kumpukallio, puh. 010 758 5301.