Meille töihin?

Taloustutkimus on asiantuntija- ja myyntiorganisaatio, joka suunnittelee ja toteuttaa yritysten ja julkisen sektorin toimeksiannosta sekä omana tuotantonaan erilaisia markkina- ja mielipidetutkimuksia. Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista monipuolisiin työtehtäviin tutkimushaastattelijoista tutkijoihin ja data scientisteihin.

Avoimet työpaikat

Etsimme työkavereita! Haussa on tällä hetkellä puhelinhaastattelijoita sekä haastattelijoita tekemään henkilökohtaisia haastatteluja Euroopan Unionin alueella tehtävään tutkimukseen jossa tutkitaan kansalaisten mielipiteiden kehitystä. Kurkkaa ilmoitukset urasivuiltamme ja jätä hakemus, jos tehtävä tuntuu sopivalta sinulle. Vinkkaa myös kaverille! Urasivuilla voit myös verkostoitua kanssamme. Siten saat jatkossa avoimista työpaikoista ensimmäisenä tiedon.

Tutkimushaastattelijaksi

Markkinatutkimusta tehdään useimmiten haastattelututkimuksena. Se tarkoittaa käytännössä sekä kansalaisten, usein kuluttajan roolissa, että määriteltyjen kohderyhmien haastattelemista. Haastattelutapoja on monia - voimme lähestyä haastateltavia niin puhelimiste, kirjeitse, haastattelutiloissa, ovelta ovelle kuin julkisilla paikoillakin. Haastattelutyö vaatii avointa ja empaattista luonnetta sekä positiivista ja reipasta asennetta. Paikkoja on auki, joten voit hakea heti!

Asiakasvastaavaksi/projektipäälliköksi

Asiakasprojektien myynnissä ja toteutuksessa meillä työskentelee taustoiltaan hyvin monimuotoinen porukka. On ekonomeja, yhteiskuntatieteilijöitä, valtiotieteilijöitä, psykologeja, tilastotietelijöitä sekä monia muita koulutustaustoja. Tutkimusta tehdään niin julkisen puolen kuin suurten ja pienten yritysten tutkimustarpeiden parissa. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihin