Ratkaisut

Tutkimustiedon hyödyntäminen ei tarvitse olla kertaluonteista ja ad hocia. Parhaimmillaan se on pidempiaikaisempaa yhteistyötä tutkimusyrityksen kanssa, jolloin tutkimuksista ja analyyseista saadaan eniten irti. Molemmat oppivat toisiltaan – me asiakkaamme liiketoiminnasta ja sen haasteista, asiakkaamme puolestaan erilaisista tutkimusmahdollisuuksista, analyysitavoista, ja miten tutkimukset integroidaan omaan liiketoimintaan. Jokainen asiakkuus on ainutlaatuinen ja uniikki. Olennaista on kuitenkin se, että yhteistyömme tuottaa aina merkittävää ja suoraa hyötyä.

OTA YHTEYTTÄ
 


Keitä me olemme ja mitä teemme

Sen lisäksi että Taloustutkimus on luotettava tiedonkerääjä ja markkinatutkimuksen ammattilainen yli 50 vuoden kokemuksella, on se 2020-luvulla myös asiakkaalle mitattavaa lisäarvoa tuottava asiantuntijaorganisaatio.

Olemme yhteiskunnassa ja kuluttajien elämässä vaikuttavien ilmiöiden tunnistaja ja tulkitsija. Katsomme tulevaisuuteen ja autamme asiakkaitamme ennakoimaan sitä. Tieto on voimavaramme ja keräämme käytämme sitä tehdäksemme analyyseja siitä mitä nyt on ja mitä on tulossa.

Mitkään ilmiöt eivät ole kuin lakanoita, neliskulmaisia ja tasaisesti levittyviä. Ne ovat enemmänkin kuin rihmastoja ja liikkuvat, siirtyvät ja leviävät ajan kuluessa. Jos jokin megatrendi aikaansaa muutoksen kuluttajakäyttäytymisessä, joka ilmenee ensin alueella x ja kuluttajissa y, selvitämme keiden keskuuteen ja mihin alueellisesti se leviää ensi vuonna.

Tämä ei onnistu ilman älykkäitä ratkaisuja tiedon hyödyntämisessä. Se ei onnistu ilman paikkatiedon keräämistä ja sen taitavaa käyttöä analyyseissa. Eikä se onnistu ilman vahvaa kumppaniverkostoa Suomen merkittävimmistä oman alansa toimijoista.

Siksi olemme muun muassa Sanoman kumppani mainonnan alustojen hyödyntämisessä. Ja siksi meillä on asiantuntijatiimi, joka saa datat keskustelemaan keskenään ja mallintaa tulokset väestöä edustaviksi ennustemalleiksi.

Tutkimuksen ei tarvitse enää olla pelkästään yksittäisen kyselyn toteuttamista, vaikka se voi olla myös sitä, vaan se voi olla analyyttinen lähestymistapa ja työkalupakki organisaation strategian onnistumisen varmistamiseksi.

Heitämmekin haasteen yritysten ylimmälle johdolle. Ota meihin yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa strategianne toteuttamisessa. Se ei maksa mitään ja lupaamme hämmästyttää sinut mahdollisuuksillamme.

OTA YHTEYTTÄ
 

Ratkaisujamme

Sovitaan tapaaminen tai videopalaveri ja keskustellaan liiketoiminnastasi.

Palveluidemme esittely ei sido sinua mihinkään.