Ajankohtaista


Uutiset
21.09.2022

Sanoma ja Taloustutkimus tarjoavat yhdessä uusia tutkimusperusteisia markkinoinnin kohderyhmiä

Evästepohjaisen mainonnan kohdentamisen rinnalle on kehittymässä monipuolinen ja kestävä paikkatietoon perustuva kohdennusekosysteemi, josta Sanoman ja Taloustutkimuksen uusi yhteistyö on erinomainen esimerkki. Markkinoinnin ja digimainonnan kohdentaminen alueellisesti on jo rutiinia, mutta mainostajien omaan tutkimustietoon pohjautuva tarkka, paikkatietoruutupohjainen kohdentaminen on Suomessa uutta.

Uutiset
20.09.2022

Missasitko Brändien arvostus -webinaarin? Ei hätää!

Järjestimme elokuun lopussa webinaarin Suomen arvostetuimpien brändien julkistuksen tiimoilta. Mukana olivat myos Fiskarsin ja Sinituotteen puheenvuorot. Tallenteet ovat vapaasti katsottavissa.

Tarjoamme markkinoiden kattavimman tietopaketin ruoan kuluttamisesta
Uutiset
20.09.2022

Tarjoamme Suomen laajimman yhdisteltävän tietopaketin ruoan kuluttamisesta

Ravinto ja ruoka on erityisosaamisalueemme, jolla pystymme tarjoamaan markkinoiden ehkä kattavimman tutkimuskokonaisuuden valmista tietoa ja välineitä sen hyödyntämiseen mm. markkinoinnin kohdentamisessa.

Kauppalehti-yhteistyö
20.09.2022

Suomen pohjoisin juustola haastaa kilpailijoita laadulla ja maulla: ”Visiomme on olla Suomen arvostetuin juuston valmistaja”

Lue lisää
Uutiset
25.08.2022

TOP10 Suomen arvostetuimmat brändit 2022

Brändien arvostus -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet.

Kauppalehti-yhteistyö
25.08.2022

Uusi Brändien arvostus -tutkimus on julkaistu – hyödynnä nämä kolme asiaa brändityösi maksimoimiseksi

Lue lisää
Uutiset
25.08.2022

Ruoan hinta nousee, miten vastaa kuluttaja?

Elinkustannusten noustessa suomalaiset kertovat tinkivänsä erityisesti ulkona syömisestä, ulkomaan matkailusta sekä kulttuuripalveluista. Ainoastaan joka viides suomalainen uskoo, ettei joudu tinkimään mistään. Tämä selviää juuri valmistuneesta Suomi Syö -tutkimuksesta.

Uutiset
25.08.2022

Suomalaisten mielestä Venäjä on yli 90-prosenttisesti syyllinen sotaan

Suomalaiset ovat hyvin yksimielisiä siitä, mikä taho on syyllinen Ukrainan sotaan: Venäjää pitää syyllisenä keskimäärin 91,44 prosenttia.