Ajankohtaista


Uutiset
16.05.2023

Miksi tehdä asiakastyytyväisyystutkimuksia?

Asiakastyytyväisyystutkimukset ovat tärkeitä työkaluja asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisessä. Ne auttavat yrityksiä ymmärtämään asiakkaitaan paremmin, tarjoamaan parempaa palvelua ja tuotteita sekä luomaan kilpailuetua markkinoilla.

Kauppalehti-yhteistyö
16.05.2023

Ostopolun ytimessä – näin Abloy hyödynsi alueellista kuluttajaymmärrystä älylukkojen myynnin kasvattamisessa

Lue lisää
Blogi
15.05.2023

Mitä tutkitulla tiedolla tekee?

Uskokaa tai älkää, Taloustutkimuksen polku suurimmaksi suomalaiseksi markkinatutkimustaloksi alkoi tupakka-askien tutkimisella 1970-luvun alussa.

Uutiset
15.05.2023

Toimittajat arvostavat Ilmatieteen laitoksen ja Verohallinnon ulkoista viestintää

Toimittajat ovat jälleen arvioineet suurimpien suomalaisten yritysten sekä julkisen sektorin ja järjestöjen ulkoista viestintää.

Uutiset
02.05.2023

Vahvimmat korkeakoulubrändit 2023

Keskeisimpien tunnuslukujen perusteella vahvimmat korkeakoulubrändit ovat Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto ja Turun yliopisto, kertoo tuore tutkimus.

Kauppalehti-yhteistyö
18.04.2023

Matkalla kansainvälisille vesille? Markkinakartoitus auttaa löytämään otollisimmat markkinat

Lue lisää
Uutiset
17.04.2023

Olisiko nyt aika asemoida yrityksesi brändi?

Hyvä yritysbrändi tukee uusasiakashankintaa, lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä ja uskollisuutta sekä auttaa osaavan henkilöstön rekrytoinnissa ja sitouttamisessa. Parhaimmillaan se toimii suojakilpenä monia ulkoisia uhkia ja pieniä epäonnistumisia vastaan.

Uutiset
17.04.2023

Kasvata liikevaihtoasi – tavoita potentiaalisin pk-sektorin ostajakunta

Onko yritykselläsi tuotteita ja palveluita, jotka sopivat pk-sektorille? Tämä on mittava potentiaalinen ostajakunta. Selvitimme juuri pk-yritysten ajankohtaisia hankinta-aikeita seuraavien 12 kuukauden aikana.