Ajankohtaista


Uutiset
21.09.2021

Uutta osaamista taloon

On ilo kertoa, että olemme saaneet nyt syksyn mittaan useita uusia osaajia niin tutkimus- kuin data science -tiimeihimme.

Uutiset
21.09.2021

Ruoan ostotottumukset muuttumassa pysyvästi

Syyskuussa valmistuvan Suomi Syö -tutkimuksemme ennakkotietojen mukaan ruoan ostotottumukset ovat muuttuneet korona-ajan vaikutuksesta merkittävästi. Mutta mitkä korona-ajan vaikutuksista jäävät pysyviksi?

Uutiset
21.09.2021

Maku- ja tuotetestausta keskeisellä paikalla Kaisaniemessä

Tuotteiden maku- ja tuotetestaus on monien mahdollisuuksien maailma. Uudistetut testitilamme sijaitsevat joukkoliikenteen solmukohdassa Helsingin Kaisaniemessä.

Uutiset
21.09.2021

Taloustutkimus 50 v | Tutkimusten laatu vaatii tarkkailua

Vuoden 1992 Tutkimusidea -lehdessämme oli tutkimusuutisointi tutkimushaastatteluiden laadun valvonnasta eli haastatteluiden tarkkailusta kuten sitä itse kutsumme.

Uutiset
21.09.2021

Projektiiviset menetelmät paljastavat brändin mielikuvalliset ja emotionaaliset teemat

Oletko koskaan miettinyt, millainen brändisi olisi ihmisenä tai miten se käyttäytyisi juhlissa kilpailijabrändien kanssa? Entä miltä näyttää brändisi sielu kuluttajien silmin?

Kauppalehti-yhteistyö
15.09.2021

Guinnessin maailmanennätys ja työpaikka syrjäytyneelle — Kouvolan Lakritsi keskittyy tekemään itsensä näköisiä bränditekoja, joka näkyy myös brändin arvostuksen kasvussa

Lue lisää
Kauppalehti-yhteistyö
08.09.2021

Miten parannat media- tai yrityskumppaniesi valintaa?

Lue lisää
Kauppalehti-yhteistyö
01.09.2021

3 megavoimaa brändien arvostuksen takana

Lue lisää