Juomat 2023 -tutkimus

Juomat 2023 -tutkimus

Uusi kuluttajatutkimus juomien käytöstä ja trendeistä tarjoaa laajan näkemyksen juomamarkkinoista. Tutkimus valmistuu elokuun lopussa.

Lue lisää

Kuntatutkimukset

Kuntien strategiseen työskentelyyn ja tiedolla johtamiseen kuuluu olennaisena osana arvioiminen ja mittaaminen. Suunnittelu, päätöksenteko ja toteuttaminen on vaikeaa, ellei sen pohjana ole tutkittua tietoa.

Lue lisää

Kohderyhmistä mainosyleisöiksi

Tiesitkö, että voit käyttää myös tutkimusperusteisia kohdeyleisöjä mainoskampanjoissasi? Jos olet teettänyt meillä kuluttajatutkimusta, voi sinulla olla käsissäsi valmiita mainonnan kohdeyleisöjä, jotka odottavat vain hyödyntämistä. Toinen vielä nopeampi mahdollisuus on hyödyntää valmiita tutkimusperusteisia mainosyleisöjä, joita olemme vieneet Sanoman medioihin valmiiksi mainonnan kohdennusperusteiksi.

Lue lisää

Kuntien imago 2023

Millaisena toimintaympäristönä yrityspäättäjät kokevat kuntasi? Pidetäänkö kuntaasi yrittäjämyönteisenä? Mitä mieltä yrityspäättäjät ovat elinkeinoyhtiöistä? Meillä on vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin kaikista Suomen yli 20 000 asukkaan kunnista ja kaupungeista sekä niiden alueella toimivista elinkeinoyhtiöistä.

Lue lisää

Työnantajamielikuva kuntoon

Hyvä työnantajamielikuva on organisaatiollenne kilpailuetu. Teidän tarpeisiinne räätälöity tutkimus selvittää vahvuudet ja kehityskohteet.

Lue lisää

Yritysviestintätutkimus

Ulkoinen viestintä on organisaation kommunikointia eri sidosryhmiensä kanssa ja sillä on tärkeä rooli organisaation palvelu- ja toimintaperiaatteiden ja tuotteiden/palveluiden tunnettuuden ja hyväksynnän hankkimisessa.

Lue lisää

Suomi Syö -tutkimus

Ajankohtaisia faktoja sekä muuttuvia trendejä suomalaisten suhtautumisesta ruokaan, ruokailuun ja ruoan hankintaan. Vuoden 2023 tutkimusraportit valmistuvat elokuussa!

Lue lisää

Brändi- ja kohderyhmätutkimus

Kokosimme brändi- ja kohderyhmätutkimuksen samaan pakettiin, jotta voimme tarjota sinulle hyödyllisen kokonaisymmärryksen brändisi tilasta sekä kohderyhmistäsi ja keinoista niiden tavoittamiseksi.

Lue lisää

Kaupunkiasuminen 2023

Selvitimme Suomen suurimmissa kaupungeissa asuvien ajatuksia asumisesta, tästä hetkestä ja tulevaisuudesta. Mitkä asuinalueet kiinnostavat? Mitä toivotaan asunnolta? Mitä uhkakuvia nähdään? Millä perusteella valintoja tehdään? Millaisia kaupunkiasukasryhmiä Suomessa on?

Lue lisää

Kauppakeskus-tutkimus 2023

Tutkimus tarjoaa kuluttajaymmärrystä pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen ja Oulun alueen kauppakeskusten johtamisen ja kehittämisen apuvälineeksi. Tutkimus sisältää paljon hyödyllistä tietoa myös niille liikkeille, palveluille ja brändeille, jotka toimivat kauppakeskuksissa.

Lue lisää

Luotettavaa tutkimusta rautaisella ammattitaidolla

Oli tutkimuksen tai tiedontarpeesi mikä tahansa, me voimme auttaa.
Varaa ilmainen konsultaatio tai lähetä tarjouspyyntö!

OTA YHTEYTTÄTuotteet & palvelut

Monipuoliset tutkimuspalvelumme käytössäsi kaikkien liiketoiminnan osa-alueiden kehittämiseen sekä yhteiskunnallisen kehityksen tueksi.

OTA YHTEYTTÄ

Contact icon

Yhteydenotto

Kerro meille haasteesi ja me autamme sinua ratkaisemaan sen. Pyrimme aina juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun.

Liitä tiedosto Ei liitettyä tiedostoa

Ratkaisut

Tutkimustiedon hyödyntäminen ei tarvitse olla kertaluonteista ja ad hocia. Näemme, että eniten yhteistyöstämme saadaan irti jos pääsemme katsomaan asiakkaamme liiketoimintaa hieman pintaa syvemmältä ja pohtimaan millaisilla tutkimusratkaisuilla voisimme parhaiten auttaa sen kehittämisessä. Puhutaan ratkaisuista, joilla voimme tukea asiakkaamme päätöksentekoa. Kyse voi olla esim. syvän kuluttajaymmärryksen tuottamisesta, asiakkaiden profiloimisesta liiketoimintaa tukevalla tavalla, paikkatiedon holistisesta hyödyntämisestä tiedon analysoimisessa ja toimenpiteiden suunnittelussa, valmiiden markkinoinnin kohderyhmien muodostamisesta, tai muusta liiketoimintaa suoraan tukevasta tutkimusratkaisusta.

Katso lisätietoa


Taloustutkimus numeroina

680000 kpl/vuosi

Haastatteluja netissä, puhelimitse, kasvokkain ja postitse

51 vuotta

Markkinatutkimusta luotettavasti ja ammattitaidolla

200 haastattelijaa

Haastattelemme kattavasti ympäri Suomea myös kasvokkain

75 NPS

Autamme asiakkaitamme kehittämään toimintaansa tutkitun tiedon avulla

newsletter icon

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa tutkimuspalveluistamme sekä kiinnostavista tutkimustuloksista.

Taloustutkimus somessa