Osaamisemme

Haluamme ymmärtää eri toimialojen erityisluonteita ja tarpeita ja tuottaa monipuolista, syvällistä ymmärrystä kaikille toimijoille. Ota yhteyttä jos haluat tietää, minkälaista tietoa ja lisäymmärrystä voimme tarjota juuri sinun toimialallesi. 

OTA YHTEYTTÄ


Tietoa, osaamista ja näkemystä toimialoittain

Tutkimustiimimme ovat erikoistuneet tuottamaan ja analysoimaan tietoa toimialoittain. Valmiit tutkimuksemme luovat perustan toimialan ja sen toimijoiden ymmärtämiselle, ja räätälöidyillä tutkimuspalveluillamme pystymme hankkimaan täsmätietoa kunkin yrityksen ja organisaation omiin tarpeisiin. Jäsennämme itse tutkimuspalvelumme seuraaviin kattoteemoihin, joiden alle mahtuu useita toimialoja, yrityksiä ja muita organisaatioita:

  • Asuminen
  • Liikenne
  • Ravinto
  • Kaupunki ja kunta
  • Julkinen valta
  • Hyvinvointi

Toimitko jollakin näistä alueista? Vai jollakin muulla - teemme tutkimuksia kaikille toimialoille mukaan lukien tukku- ja vähittäiskauppa, rakentaminen, teollisuus, energia jne.. Tulemme mielellämme keskustelemaan mitä tiedontarpeita organisaatiollasi on ja mitä hyödyllistä tietoa voimme tarjota valmiina, ja miten selvittäisimme loput.

OTA YHTEYTTÄ

Esimerkkejä toimialakohtaisista tutkimuskonsepteista


RAVINTO

Suomi syö -tutkimus

Suomi Syö on vuodesta 1985 tehty tutkimus, joka sisältää arvokasta tietoa ruokailusta ja ruoasta. Se on kattava tietopaketti ruokatrendeistä sekä ruokaan liittyvistä asenteista.

HYVINVOINTI

Suomi hoitaa -tutkimus

Tutkimus pitkäaikaisairauksien hoidosta – suomalaisten hoitoon pääsystä ja hoidossa pysymisestä. Selvitämme kuinka hyvin hoitoon sitoudutaan ja millaista tukea sekä tietoa potilaat ja heidän läheisensä tarvitsevat.

JULKINEN VALTA

Politiikan vuosi

Mikä politiikassa puhutti viime vuonna? Keräämme tietoa suomalaisten tuntemuksista läpi vuoden. Puhelinhaastattelussa kysymme mikä viime aikojen kotimaan politiikan positiivinen ja negatiivinen tapahtuma heillä on jäänyt päällimmäisenä mieleen. Vastaukset aihemallinnetaan tekstianalytiikalla, koneoppimisen menetelmällä ja visualisoimalla aiheissa tapahtuvat muutokset.

Asuminen

Kaupunkiasuminen Suomessa

Uusi tutkimuskonsepti, jossa selvitämme suomalaisten kaupunkilaisten asumisen tarpeista ja aikomuksista asumiseen liittyen suurimmissa kasvukeskuksissa. Asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehitetty konsepti antaa syvällisen ymmärryksen myös erilaisista asukasryhmistä suurimmissa kasvukeskuksissa.