Tervetuloa Taloustutkimuksen paneeliin. Jokaisen mielipide on tärkeä.

Taloustutkimuksen nettipaneelissa pääset kertomaan mielipiteesi kaikenlaisista aiheista. Pääset vastaamaan kyselyihin esim. politiikan suurista päätöksistä, nousevien elinkustannusten vaikutuksiin tai jonkin tuotteen pakkausuudistuksesta. Tutkimukset toimivat yrityksille ja yhteiskunnallisille toimijoille päätöksenteon tukena.

Tutkimuksiin vastaaminen vie keskimääräisesti 10–15 minuuttia.

Arvomme kaikkien kampanjan kautta liittyneiden kesken Finnkinon leffalippuja!*

Panelistina saat myös palkkion joka 7 kyselyn jälkeen. Palkkioina on muun muassa leffalippuja, R-koodeja ja muita kyselykohtaisia palkkioita.

Vastaajien kesken arvotaan kuukausittain lisäksi noin 1000 € arvosta lahjakortteja! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Liity paneeliin!

P.S. Paneeliin liittyminen ei vielä sido sinua mihinkään. Saat sähköpostiisi kutsuja tutkimuksiin, joihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja voitkin vastata vain sinua koskettaviin aiheisiin. Kaikki vastaaminen on aina luottamuksellista. Yhteystietojasi tai nimeäsi ei koskaan yhdistetä vastauksiisi.

*Varaamme oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjan ehtoja


Meillä on avainlippu!

Vuonna 1971 perustettu Taloustutkimus on maan suurin suomalaisomisteinen markkinatutkimusyritys. Työllistämme noin 60 vakituista työntekijää sekä yli 200 tutkimushaastattelijaa ympäri Suomea.