Tutkimukset useissa maissa

Taloustutkimus tarjoaa sinulle ja organisaatiollesi erittäin kokeneen ja asiantuntevan erikoisosaajatiimin kv. tutkimuksiin. Palvelumme perustuu ensiluokkaiseen projektinhallintaosaamiseen, viimeisimpiin tutkimuskonsepteihin ja erittäin laadukkaaseen, maailmanlaajuiseen yhteistyökumppaniverkostoon.


Pasi Huovinen
pasi.huovinen@taloustutkimus.fi
p. 010 758 5293

Tuotekuvaus

Taloustutkimus on jo vuosikymmenien ajan ollut suomalainen edelläkävijä kansainvälisten tutkimusten toteuttajana. Riippumattomana ja luotettavana toimijana talomme on ollut aina tärkeä kumppani kansainvälisille tutkimustoimistoille. Tämän yhteistyön kautta olemme oppineet tuntemaan tarkasti kansainvälisten toimijoiden edellytykset toimia kumppaninamme Suomesta käsin toteutettavissa tutkimuksissa – oli kyseessä isomman luokan kvantitatiivinen tai pienemmän vastaajamäärän kvalitatiivinen tutkimus.

Rautaista projektinhallintaa ja kattava kumppaniverkosto

Olemme kehittäneet projektinhallintamme erittäin tehokkaaksi ja tarkaksi. Toteutamme laadukkaasti suurikokoisetkin kansainväliset projektit. Useat toteuttamamme projektit on viety samanaikaisesti läpi kymmenissä maissa käyttäen paikallisia haastattelukieliä. Globaalien projektien läpiviennin mahdollistaa maailman kattava yhteistyökumppaniverkostomme, johon kuuluvat yritykset valitaan huolellisesti edellyttäen ISO 20252 sertifioitua tai vastaavaa laatutasoa. Käytämme ammattitaitoisesti erilaisia projektinhallinnan työkaluja. Näin pystymme hallitsemaan ja aikatauluttamaan projektit niin, että pysymme prosessin ajan aikataulussa ja toimitamme lopputuotteet ajallaan.

Baltiassa, Venäjällä ja Venäjän Federaation alueella apunamme toimivat omat tytäryhtiöt, jotka tuovat projekteihin tärkeää paikallistuntemusta. Luonnollisesti olemme hyvin edustettuna myös Pohjoismaissa.

Kuluttajatutkimuksissa pystymme myös hyödyntämään kumppaniverkostomme tarjoamia kattavia nettipaneeleita, joissa tiedonkeruu on mahdollista käynnistää ja saattaa hyvinkin nopeasti valmiiksi, usein muutaman päivän kuluessa.

Kansainvälinen, silti paikallinen

Vaikka operoimmekin tiedonkeruussa yhteistyökumppaneidemme kanssa globaalisti, on Taloustutkimus lähellä suomalaisia asiakkaitaan. Helsingin pääkonttorimme lisäksi aluekonttorimme Tampereella, Turussa ja Oulussa mahdollistavat asiantuntevan tutkimuspalvelun riippumatta siitä, missä päin Suomea pääkonttorinne sijaitsee. Tulemme enemmän kuin mielellämme tapaamaan asiakkaitamme eri puolelle Suomea.

Konsultatiivista tutkimusapua eri tarpeisiin

Miten kasvattaa nykyisten asiakkaiden ostoja ja uskollisuutta? Mistä ja millä keinoilla saada kokonaan uusia asiakkaita? Miten kehittää oman henkilöstön motivaatiota ja uskollisuutta? Tarjoamme näihin ja moniin muihin tärkeisiin liiketoiminnan avainkysymyksiin parhaat ratkaisut hyödyntämällä osaamisen ja kokemuksemme lisäksi muun muassa Corporate C360° -tuoteperheen ratkaisuja, NPS (Net Promoter Score) ja muita tuotteitamme.