SUOMALAISET HOITAA 2020
- tutkimus potilaspoluista

Valmistelemme kyselytutkimusta suomalaisten hoitoon pääsystä ja hoidossa pysymisestä.

Tavoitteena on selvittää kuinka pitkäaikaissairauksia hoidetaan – miten nopeasti hoitoon päästään ja kuinka hyvin hoitoon sitoudutaan sekä ymmärtää millaista tietoa ja tukea potilas ja hänen läheisensä kaipaavat. 


UUSI TUTKIMUS  -

Ensimmäiset tilaajat pääsevät vaikuttamaan sisältöön!
 

Tulosten avulla aukeaa kuva eri sairauksien hoitopoluista ja potilaskokemuksista - kuinka tyytyväisiä potilaat ja heidän läheisensä ovat ja mitkä ovat kehitystarpeet. Lisäksi nähdään eroja sairauksien välillä hoitoon pääsyn ja adherenssin osalta. Raportti antaa varsin käyttökelpoista lisäymmärrystä potilaan maailmasta, joka auttaa myös lääkäri-ja hoitaja-asiakkaiden kanssa toimimisessa. Tulokset esitellään sairauksittain ja maantieteellisesti jaoteltuina.

Mukana on yleisimmät sairaudet kuten: 

  • diabetes
  • astma
  • COPD
  • syövät
  • reuma
  • MS-tauti
  • masennus 
  • jne.
    Voit ehdottaa mukaan myös sinua kiinnostavan sairauden!

 

Jos mielessäsi on jokin oma kysymys, jota toivot mukaan, ole yhteydessä mahdollisimman nopeasti!
 

Diagnoosin saaminen & tieto- ja tukitarpeet
Kuinka nopeasti potilaat saavat diagnoosin ja pääsevät hoidon piiriin? Mistä he hankkivat tietoa sairaudestaan ja sen hoidosta? Mitä huolia heillä on ja kuinka voitte olla heille avuksi?


Hoitopolun eteneminen
Kuinka usein kontrolleissa käydään? Mitkä tahot osallistuvat hoitoon? Milloin hoitoa tehostetaan? Mitä tukea saadaan ja toivotaan kroonisen sairauden kanssa elämiseen?


Hoitoon sitoutuminen
Noudattavatko potilaat annettua hoitoa? Mitkä ovat suurimmat esteet hoitoon sitoutumiselle? Missä vaiheessa tiputaan hoidon piiristä ja miksi? Mitä tukea saadaan ja toivotaan?


 

Hinta ja aikataulu:
 

Myymme tutkimusraporttia hintaan 3900 € sisältäen yhden valitsemasi sairauden. Raporttiin voi ostaa lisää sairauksia, jolloin hinta on 1400 € per sairaus. Muut lisäanalyysit hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Kenttätyö tehdään helmi-maaliskuussa.

 

KIINNOSTUITKO? 

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää
 


Merja Daoud
Insight Director
+358 40 5692549
merja.daoud@taloustutkimus.fi