Juomat 2023 -tutkimus

Uusi kuluttajatutkimus juomien käytöstä ja trendeistä tarjoaa laajan näkemyksen juomamarkkinoista. Tutkimus valmistuu elokuun lopussa.

Ota yhteyttä


Juomamarkkina ja -trendit yhdessä paketissa

Juomat 2023 -tutkimuksen avulla saat laajan käsityksen juomamarkkinoista ja juomiin liittyvistä trendeistä. Tutkimuksesta selviää, mitkä ovat kuluttajia eniten kiinnostavat juomatrendit, sekä kuluttajien suhtautuminen juomien terveellisyyteen, elämyksellisyyteen, alkuperään ja vastuullisuuteen.

Tutkimus sisältää tietoa yli 70 juoman käytöstä, käyttökiinnostuksesta ja juomien käytössä tapahtuneista muutoksista. Valikoiduista juomakategorioista on mukana myös tarkempia teemoja, kuten kiinnostus eri makuvaihtoehtoihin mm. mehuissa, virvoitusjuomissa ja kivennäisvesissä, sekä suosituimmat pakkaustyypit ja -koot mm. panimoteollisuuden juomissa.

Mukana on myös ajankohtaisia teemoja - miten kuluttajat suhtautuvat korkkiuudistukseen, sekä missä pakkauksessa ja pakkauskoossa kuluttajat ostaisivat viiniä ruokakaupasta, jos viinit tulisivat ruokakauppoihin.

Tilaamalla tutkimuksen saat ajankohtaisen tietopaketin juomista, halutessasi voit tilata myös vain sinua kiinnostavat osiot. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä touko-kesäkuussa 2023. Tutkimukseen vastasi yli 2000 18-79 -vuotiasta suomalaista.

Sisältö

  1. Trendit ja vastuullisuus
    Elämyksellisyyteen, terveellisyyteen, kotimaisuuteen, vastuullisuuteen ja hintoihin liittyvät asenteet
  2. Tuoteryhmät
    Yli 70 juoman käyttö, käyttökiinnostus ja käytössä tapahtuneet muutokset

  3. Muut ajankohtaiset aiheet

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää

Ristiluoma Riitta

Senior Insight Manager riitta.ristiluoma@taloustutkimus.fi 010 758 5332

Lintunen Merja

Senior Insight Manager merja.lintunen@taloustutkimus.fi 010 758 5310

Aiheeseen liittyvät nostot

Kiinnostuitko  Juomat 2023 -tutkimuksesta?

Jätä tarjouspyyntö tai pyydä lisätietoa

OTA YHTEYTTÄ