Suomi Syö

Suomi Syö -tutkimuksen avulla voit päivittää tietosi tärkeimmistä ruokailmiöistä. Missä mennään mm. kotimaisuuden, proteiinin, punaisen lihan, kasvisruoan, kuitupitoisten tuotteiden ja kevyttuotteiden suhteen? Entä hyönteisravinto tai fleksaus?


Merja Lintunen
merja.lintunen@taloustutkimus.fi
p. 010 758 5310

Tuotekuvaus

Tutkimuksen henkilökohtaisiin ruokailutottumuksiin liittyviin kysymyksiin vastasivat 15–79-vuotiaat suomalaiset. Tilaamalla tutkimuksen saat tärkeää tietoa kuluttajien suhtautumisesta mm. seuraaviin aihealueisiin:

  • Ruokailuun liittyvät asenteet
  • Ruokaostokset ja ruoan valinta
  • Pt-kaupan ajankohtaiset kysymykset
  • Ruoan terveellisyys
  • Kotimaisuus ja lähiruoka
  • Vastuullisuus (luomu, hävikkiruoka jne.)
  • Ravintolakäyttäytyminen
  • Tuoteosiot; Leipä ja leivänpäälliset, sekä välipalojen syöminen


Katso liitteen esitteestä tutkimuksen tarkempi sisältö ja hinnoittelu!