HoReCa-rekisteri

Taloustutkimuksen Horeca-rekisteri sisältää yksikkökohtaiset tiedot yksityisistä, julkisista ja osuustoiminnallisista joukkoruokailupisteistä, joissa valmistetaan, lämmitetään tai jaetaan ruoka-annoksia ja/ tai juomaa. Rekisteri sisältää myös kahvilat.


Merja Lintunen
merja.lintunen@taloustutkimus.fi
p. 010 758 5310

Tuotekuvaus

Horeca-rekisterissä on yli 16 000 toimipaikkaa. Rekisterin sisältää:

  • Keittiön nimi ja liikkeenharjoittaja
  • Keittiöstä vastaavan henkilön nimi 
  • Keittiön pitäjä (kunta, valtio, osakeyhtiö, yksityinen yritys, yhteisö jne.)
  • Keittiön käynti- ja postitusosoitteet
  • Keittiön puhelinnumero ja/tai keittiöstä vastaavan henkilön puhelinnumero
  • Keittiön sähköpostiosoite ja/tai keittiöstä vastaavan henkilön sähköpostiosoite
  • Toimiala
  • Kunta
  • Maakunta
  • Keittiötyyppi
  • Annosluokka
  • Aukiolopäivät
  • Monikeittiötunnus
  • Anniskeluoikeus
  • Tilastokeskuksen TOL-toimialaluokka
  • Fonecta-toimiala
  • Yrityksen liikevaihtoluokka
  • Yrityksen henkilökuntaluokka

Laajennetun yritystiedon kumppanina toimii LeadCloud.

Horeca-rekisteri on saatavilla helppokäyttöisenä Excel-tiedostona. Rekisterin voi tilata kokonaan tai rivettäin. Rekisteriin on mahdollista lisätä myös yrityksen oma aluejako. 

Kysy lisätietoja!