Tietosuoja

Tietosuoja lyhyesti

Luotettavuus ja läpinäkyvyys ovat hyvän tutkimustavan tärkeimpiä osasia, joita pyrimme noudattamaan kaikessa päivittäisessä tekemisessämme. Tietojen käsittelyssä lisäämme joukkoon myös turvallisuuden: meille on tärkeää, että niin tutkimusvastaajamme, asiakkaamme kuin henkilöstömme tietävät, että kaikkea heidän antamaansa tietoa käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. 

Toimintatapamme nojaavat EU:n ja Suomen lainsäädäntöön ja lisäksi noudatamme kansainvälisen markkinatutkimustoimistojen liiton (ESOMAR) ja Kansainvälisen Kauppakamarin (ICC) tutkimussääntöjä. Sisäisesti työskentelytapojamme ohjaavat markkinatutkimusalan kansainvälisen  ISO 20252 -standardin mukainen toiminta sekä Taloustutkimuksen tietosuoja- ja tietoturvapolitiikat. 

Tällä sivustolla kerromme, mitä tietoja keräämme, mihin käytämme keräämiämme tietoja ja miten niitä käsitellään. Kerromme myös, mitkä ovat sinun oikeutesi asiakkaana, tutkimusvastaajana ja työntekijänä. Sivustoa päivitetään aika-ajoin, silloin kerromme tehdyistä muutoksista tässä osiossa. Merkittävistä muutoksista tiedotamme henkilökohtaisesti heitä, joita muutokset koskevat.

Voit olla yhteydessä Taloustutkimukseen tietosuoja-asioissa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@taloustutkimus.fi. Voit myös lähettää postia osoitteeseen

Taloustutkimus Oy / tietosuojavastaava
Lemuntie 9
00510 Helsinki

 

Julkaistu: 24.05.2018