Ympäristö- ja jätehuolto paras toimiala

Ympäristö- ja jätehuolto paras toimiala

13.02.2018

Terveys-, matkailu- ja koulutusalan yrityksiä kymmenen parhaan joukossa.

Tässä yritysjohdon työkaluksi suunnitellussa tutkimuksessa työelämän päättäjät arvioivat merkittäviä suomalaisia yrityksiä eri toimialoilta. TEP 2017 -tutkimuksessa arvioitiin yhteensä 98 eri yritystä/organisaatiota yhdeksältä eri toimialalta. Tutkimus toteutettiin puhelininformoituna kirje- ja internetkyselynä sekä Taloustutkimuksen internetpaneelissa syys-marraskuussa 2017.

Vastaajat kertovat, miten he tuntevat yritykset, antavat tuntemilleen yrityksille yleisarvosanan, arvioivat erilaisia imagotekijöitä yrityksittäin sekä kertovat suositteluhalukkuutensa.

Tutkitut toimialat ovat Henkilöstöruokailu, Koulutus, Liikematkatoimistot, Perintä- ja luottotietopalvelut, Siivouspalvelut, Turvallisuuspalvelut, Työterveyspalvelut, Työvoiman vuokraus/henkilöstöpalvelu sekä Ympäristö- ja jätehuolto.

Yleisarvosanalla mitattuna TOP10-yritykset vuonna 2017 ovat:
Kuusakoski
Aalto University Executive Education
Terveystalo
Mehiläinen
Kauppakamarin Koulutus
Suomen Asiakastieto
Securitas
SMT
Paperinkeräys
Carlson Wagonlit Travel, CWT

Ympäristö- ja jätehuolto on paras toimiala, kun lasketaan kaikkien toimialalla tutkittujen yritysten yleisarvosanojen keskiarvojen keskiarvo.

TEP 2017 -tutkimuksen tulokset saat käyttöösi nopeasti helppokäyttöisessä raportointiportaalissa. Olemme rakentaneet päätulokset valmiiksi ja nämä katsomalla saat yleiskuvan omasta ja toimialasi muiden tutkittujen yritysten tämänhetkisestä tilanteesta. Portaalissa pystyt myös kätevästi tekemään lisää omia rajauksia ja analyysejä.

Tietoa mukana vuonna 2017 olleista yrityksistä täältä >>

 

Lisätietoja: tutkimuspäällikkö Paula Lehto, p. 010 758 5275, paula.lehto@taloustutkimus.fi

Arkistoon