Uutiset 04.12.2017
Jaa:

Vastaa ja tee hyvää

Osallistumalla tutkimuksiin voi sekä vaikuttaa että tehdä hyvää. Taloustutkimuksen tutkimusvastaajilla on ollut marraskuun alusta lähtien mahdollisuus vastaus- tai arvontapalkkion vastaanottamisen sijaan pyytää meitä tekemään vastaavan suuruinen lahjoitus hyväntekeväisyyteen.Taloustutkimuksen kautta voi tukea kolmea järjestöä: Suomen luonnonsuojeluliittoa, Pelastakaa lapset ry:tä ja Suomen Pakolaisapua.

Suomen luonnonsuojeluliitto
Suomen luonnonsuojeluliitto on Suomen suurin, vahva luonnon etujärjestö. Luonnonsuojeluliiton toiminnan kivijalka on alueellisessa ja paikallisessa luonnonsuojelutyössä. Tällä hetkellä suuria haasteita ovat saimaannorpan suojelu, ilmastonmuutoksen torjuminen, Itämeren ja sisävesiemme puhtauden vaaliminen ja lähiluonnon suojelu.

Pelastakaa lapset ry
Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa lapset ry auttaa kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja kodittomia lapsia. Kotimaassa tuetaan erityisesti köyhien perheiden lapsia ja lapsiperheitä vaikeuksien keskellä.

Suomen Pakolaisapu
Suomen Pakolaisapu on 50-vuotias kansainvälisen pakolaistyön asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on tukea pakolaisia ja siirtolaisia kohti uutta alkua ja edistää heidän perusoikeuksiaan. Lahjoituksilla mahdollistetaan pakolaisille uusia alkuja Suomessa ja kehitysmaissa.