Turku Tänään -tutkimus 30 vuotta

Turku Tänään -tutkimus 30 vuotta

09.10.2018

Turku Tänään -tutkimusta on tehty systemaattisesti vuodesta 1988 alkaen, ja kuluneiden 30 vuoden ajan Taloustutkimus on tiiviisti seurannut markkina- ja mielipidemuutoksia Turun alueella. Tutkittavat teemat vaihtelevat vuosittain, ja viime vuosina on tutkittu mielikuvia mm. leipomoista, tapahtumista sekä alueen yrityksistä.

Juhlavuoden Turku Tänään -tutkimus on käynnissä parhaillaan ja tulokset valmistuvat joulukuussa. Tänä vuonna tutkittavia teemoja ovat Turun alueen kauppakeskukset, lääkäriasemat ja sairaalat, pankit sekä vuokra-asuminen.

”Turku Tänään -tutkimus oli ensimmäisiä työpöydälleni tulleita tehtäviä uudessa työssäni. Tutkimuksen varjolla olen saanut tutustua alueen asiakkaisiin ja kuulla heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan markkinoinnin ja tuotekehityksen saralla. On ollut ilo huomata, että voimme tukea asiakkaita heidän kasvutavoitteidensa saavuttamisessa erityisesti Turun alueella”, kertoo syyskuussa Taloustutkimuksen Turun toimiston vetäjänä aloittanut Marika Laakso.

Monitilaajatutkimukset tavoittavat koko väestön nopeasti, edustavasti ja kustannustehokkaasti. Jo pienellä panostuksella on mahdollisuus hyödyntää Taloustutkimuksen laajaa kuluttajatuntemusta. Valtakunnallisen Suomi Tänään -tutkimuksen lisäksi Taloustutkimus toteuttaa alueellisia monitilaajatutkimuksia vuosittain Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Tarvitseeko yrityksesi alueellista tutkittua tietoa? Ole yhteydessä, autamme mielellämme.

Lisätietoja:
Marika Laakso
aluejohtaja
p. 050 438 5027

Arkistoon