Tuorein työnantajakuvatutkimus – VTT kärjessä

Tuorein työnantajakuvatutkimus – VTT kärjessä

11.12.2018

Uusimmassa Taloustutkimuksen työnantajamielikuvatutkimuksessa oman työn sisällön kannalta tärkeimmiksi mainitut tekijät ovat ”pitää huolta henkilöstöstä” ja ”hyvä työilmapiiri”. Parhaat arviot henkilöstöstä huolehtimisesta saavat VTT, Business Finland ja Väestörekisterikeskus, hyvästä työilmapiiristä Väestörekisterikeskus ja VTT.

Kiinnostavimpina työnantajina tällä kierroksella tutkituista organisaatioista pidetään VTT:tä, Tilastokeskusta ja Väestörekisterikeskusta.
 

Kiinnostavimmat työnantajat, maininnat kappaleina


Taloustutkimus selvitti marraskuussa 2018 työnantajamielikuvaa 26 yrityksestä, joista 12 on pankki- ja vakuutustoimialalta ja 14 asiantuntijaorganisaatioita. Tämä tutkimus toteutettiin Taloustutkimuksen Internet-paneelissa. Tutkimukseen vastasi yhteensä 1138 eri toimialojen yrityksissä työskentelevää henkilöä valtakunnallisesti. 


Taloustutkimus selvittää eri toimialojen työnantajamielikuvia kaksi–kolme kertaa vuodessa. Työnantajakuvatutkimuksen tavoitteena on selvittää kullakin kierroksella mukana olevien yritysten/organisaatioiden imagoa työnantajina, yritysten vahvuuksia ja heikkouksia sekä yleisiä työntekoon liittyviä kysymyksiä. Vastaajat arvioivat tuntemiaan yrityksiä kokemustensa ja/tai mielikuviensa perusteella. Tulokset raportoidaan portaalissa ja tuloksia voi tarkastella myös eri taustatekijöillä – vaikkapa alueellisesti.


Mikäli haluat selvittää oman yrityksesi tai organisaatiosi työnantajamielikuvaa, ota yhteyttä:
tutkimuspäällikkö 
Paula Lehto
010 758 5275
paula.lehto@taloustutkimus.fi

Arkistoon