Uutiset 12.04.2022
Jaa:

Tavoita pk-päättäjät helposti ja kustannustehokkaasti

Tiesitkö että voit tavoittaa pk-yritysten päättäjiä helposti vakioidulla tutkimusmenetelmällämme, Business Telebusilla? Se on Suomen ainoa pk-päättäjiin kohdistuva säännöllisesti toistuva tutkimus, johon voi tulla mukaan vaikka vain yhdellä omalla kysymyksellä. Kustannukset jakautuvat useille toimeksiantajille, joten menetelmä on kustannustehokas Sinulle.

Tyypillisesti asiakkaamme haluavat tietää oman tuotteensa tai yrityksensä tunnettuuden pk-päättäjien keskuudessa, tai millaisia palveluja ja tuotteita pk-yritykset tällä hetkellä käyttävät. Myös pk-yritysten hankinta-aikeet ovat tyypillinen asia, jota halutaan selvittää. Tai oma yrityskuva. Aihe voi olla kuitenkin mikä tahansa, minkä haluaisit tietää pk-yrityskohderyhmältä.

Tutkimus edustaa 5–249 henkilöä työllistäviä pk-yrityksiä valtakunnallisesti toimialan ja yrityskokoluokan mukaan. Kohderyhmää voi myös rajata vastaajien yritysten kokoluokan, toimialan tai sijainnin perusteella. Ja useampia tutkimuskierroksia voi ketjuttaa suuremman vastaajamäärän saavuttamiseksi. Tutkimus tehdään puhelimitse 7 kertaa vuodessa, joka kerta eri vastaajilla.

Mukaantulo on helppoa ja vaivatonta, autamme myös kysymysten muotoilussa eli Sinulla pitää olla vain tietotarve, hoidamme loput.

Katso lisätietoja Business Telebusista sekä tämän vuoden aikataulut >>
Ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tai sähköpostilla: btb_myynti@taloustutkimus.fi