Uutiset 30.09.2021
Jaa:

Taloustutkimus on ostanut Insight360 Oy:n liiketoiminnan

Taloustutkimus Oy ja Insight360 Oy ovat 30.9.2021 sopineet kaupasta, jossa Insight360 Oy:n liiketoiminta siirtyy Taloustutkimus Oy:lle.  

Insight360 Oy on arvo- ja asenneperustaisia segmentointitutkimuspalveluja yrityksille, järjestöille ja julkisen hallinnon yksiköille tarjoava yritys, joka on osa Kotimaa-konsernia. 

Taloustutkimus Oy on asiantuntija- ja myyntiorganisaatio, joka suunnittelee ja toteuttaa yritysten ja julkisen sektorin toimeksiannosta sekä omana tuotantonaan erilaisia markkina- ja mielipidetutkimuksia. Lisäksi Taloustutkimus tuottaa samoille tahoille Data Science -palveluja sekä markkinoinnin kohderyhmien muodostamisen palveluja. Taloustutkimus Oy:n liikevaihto tulee vuonna 2021 olemaan noin 8,8 miljoonaa Euroa.

”Innovatiivinen, segmentointiin pohjautuva tutkimuskonsepti vahvistaa entisestään Taloustutkimus Oy:n laajaa palveluvalikoimaa, erityisesti kohderyhmien muodostamisessa aina kampanjoiden kohdentamiseen asti”, toteaa Taloustutkimus Oy:n toimitusjohtaja Jari Pajunen.

”Olen iloinen, että kehittämämme ja markkinoilla hyvin jalansijaa saanut tutkimuskonseptimme pääsee ympäristöön, jossa se voi kehittyä palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita yhä laajemmin ja paremmin”, sanoo Insight360 Oy:n toimitusjohtaja Perttu Hillman.

Kaupan myötä Insight360 Oy:n tieto- ja tutkimuspalvelut jatkuvat normaaliin tapaan Taloustutkimus Oy:n toteuttamina.