Uutiset 16.03.2021
Jaa:

Taloustutkimus 50 v | Nopeaa palvelua jo vuonna 1984

Vuosi 2021 on Taloustutkimuksen juhlavuosi, täytämme loppukesästä 50 vuotta! Sen kunniaksi nostamme pitkin vuotta muistoja menneiltä vuosikymmeniltä osana historiaamme suomalaisen markkinatutkimuksen etujoukoissa.

Nopea palvelu on ollut arvoissamme ja tavoitteitamme jo pitkään. Vuonna 1984 toimistoille hankittiin telekopiolaitteet, joiden avulla saatiin nopeutettua etenkin paikallisten aluetoimistojemme palvelua useilla päivillä, kun dokumentit saatiin toimitettua aluetoimistolle ja takaisin hetkessä verrattuna useiden päivien postikuljetuksiin.

Nopea palvelu on tavoitteemme myös nykyisin. Vaikka jokainen projekti aikataulutetaan toiminnanohjausjärjestelmään, niin pyrimme aina kuitenkin mahdollisimman nopeaan projektien läpivientiin. Työt tehdään heti, kun mahdollista eikä jäädä odottamaan erppiin syötettyä suunniteltua ajankohtaa prosessin eri vaiheille. Haluammekin mieluummin tuottaa asiakkaillemme positiivia yllätyksiä suunniteltua nopeammalla toiminnalla kuin kertoa myöhästymisistä – uskoakseni tässä olemme myös onnistuneet aika hyvällä prosentilla.

Kari Roose, CMO