Uutiset 08.01.2018
Jaa:

Taloustutkimuksen nettipanelistit haastateltavina, osa 3

”Olen aika ahkerasti pyrkinyt osallistumaan aina, jos on mitenkään itseä tai omia mielenkiintoja koskettava aihe”, kertoo metsätieteiden opiskelija ja osuuskunnan taloudenhoitaja Osmo Suominen, joka on ollut mukana Taloustutkimuksen nettipaneelissa jo useamman vuoden. Mutta mikä sai Suomisen lähtemään mukaan nettipaneeliin?


Jossain tuli aikoinaan mainos tästä, että tulee internet-haastatteluja ja ryhmätutkimuksia. Siitä sitten kiinnostuin ja sitten kun huomasin, että nämä on ihan mielenkiintoisia tapahtumia, niin päätin sitten liittyä , Suominen kertoo.

 

Mitkä tutkimusteemat ovat sinulle erityisen kiinnostavia?

”Kaikkein mielenkiintoisempia ovat varmaan olleet elintarvikkeisiin tai sitten esimerkiksi televisioon, elokuviin ja mainoksiin liittyvät konseptit.”

 

Mitä koet saavasi siitä, että olet mukana nettipaneelissa?

”Pienen palkkion lisäksi tietenkin se, että pääsee keskustelemaan näistä asioista muiden ihmisten kanssa, joilla saattaa olla hyvinkin erilainen mielipide kuin itsellään”, Suominen kertoo.

 

Voisitko suositella ystävillesi tai tuttavillesi nettipaneelin liittymistä?

”Ehdottomasti! Kyllä tää hauskaa on ollut.”

 

Katso videohaastattelu tästä »

 Nettipaneeli on valtakunnallinen joukko suomalaisia, jotka haluavat kertoa mielipiteensä ja vaikuttaa asioihin. Paneeliin kuuluminen ei velvoita mihinkään eikä maksa mitään. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista vaikuttamista yhteisiin asioihimme. Kyselyihin vastaaminen onnistuu lähes missä ja millä päätelaitteella tahansa edellyttäen verkkoyhteyden.

*Ryhmäkeskustelut ovat kvalitatiivisissa tutkimuksissa käytetty tutkimusmenetelmä, joissa tilaajan toiveiden mukaan tarkkaan koottu ryhmä ihmisiä keskustelee tutkijan johdolla annetusta aiheesta syvällisemmin.

Paneeliin voit rekisteröityä osoitteessa: www.tutkitaan.fi.
Mielipiteelläsi on väliä. Kerro se.