Uutiset 01.11.2017
Jaa:

Taloustutkimuksen nettipanelistit haastateltavina, osa 2

Lapsiperheisiin ja suomalaisiin tuotteisiin liittyvät tutkimusteemat ovat mieluisia vantaalaiselle lastentarhanopettajalle Salla Alatalolle. Halusimme kuulla, mikä sai Alatalon lähtemään mukaan Taloustutkimuksen nettipanelistiksi sekä muita mietteitä tutkimusvastaajan näkökulmasta.


Siellä on ihan hauskaa, kun on mahdollisuus saada lahjakortteja kun vastaa kysymyksiin. Se on mukavaa ajanvietettä ja siellä on mielenkiintoisia aiheita, mihin vastata , Alatalo kertoo.

 

Mitkä tutkimusteemat ovat sinulle erityisen kiinnostavia?

”Oikeastaan ihan minkälaiset vaan. Tietysti kaikki lapsiin ja lapsiperheisiin liittyvät teemat esimerkiksi ovat mielenkiintoisia ja vaikkapa suomalaiseen ruokaan ja ylipäätään suomalaisiin tuotteisiin liittyvät kyselyt ovat myös mieluisia.”

Alatalo on ollut mukana nettipaneelissa jo useamman vuoden ajan.

Mitä koet saavasi siitä, että olet mukana nettipaneelissa?

”Mielenkiintoisia näkökulmia, koska kun on erilaisia kysymyksiä, mitä paneelissa tulee esille, niin sitten niitä asioita alkaa miettimäänkin ehkä joltain uudelta näkökulmalta. Yleissivistystä myös tavallaan tapahtuu ikään kuin ohessa.”


Voisitko suositella ystävillesi tai tuttavillesi nettipaneelin liittymistä?

”No ehdottomasti. Niin kuin sanoin, niin se on mukavaa ajanvietettä, joka ei ole keneltäkään pois.”

”Ne on aika nopeita tehdä, niihin ei tarvitse käyttää kovin paljon aikaa. Töissä vaikka kahvitunnilla välillä on ihan hauska vastata kyselyihin, kun haluaa vaikka nollata omaa työpäivää hetkeksi ja keskittyä johonkin ihan muuhun asiaan”, Alatalo jatkaa.

 

Katso videohaastattelu tästä »

 


Nettipaneeli on valtakunnallinen joukko suomalaisia, jotka haluavat kertoa mielipiteensä ja vaikuttaa asioihin. Paneeliin kuuluminen ei velvoita mihinkään eikä maksa mitään. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista vaikuttamista yhteisiin asioihimme. Kyselyihin vastaaminen onnistuu lähes missä ja millä päätelaitteella tahansa edellyttäen verkkoyhteyden. Vastaamisen voi jättää kesken ja jatkaa samasta kohdasta myöhemmin, myös jollain toisella päätelaitteella.


Paneeliin voit rekisteröityä osoitteessa: www.tutkitaan.fi.
Mielipiteelläsi on väliä. Kerro se.