Uutiset 13.02.2018
Jaa:

Taloustutkimuksen Horeca-rekisteri on päivitetty!

Taloustutkimuksen Horeca-rekisterissä on tiedot yhteensä noin 17 500 ammattikeittiöstä. Rekisteri sisältää sekä yksityisen että julkisen sektorin keittiöitä: kahviloita, ravintoloita, henkilöstöravintoloita, sairaaloita, päiväkoteja, kouluja jne.

Rekisterin toimipaikoista suurin osa on valmistuskeittiöitä. Mukana on myös noin 5 000 jakelukeittiötä, joissa ei itsessään valmisteta ruokaa/ juomaa, vaan ne tulevat keittiöön valmiina. Toimipaikkojen määrällä mitattuna suurimmat toimialat ovat päiväkodit ja koulut sekä anniskeluravintolat ja kahvilat. Yksityisen sektorin pitämiä keittiöitä rekisterissä on yli 10 000 ja julkisen sektorin pitämiä keittiöitä yli 6 000.

Rekisterissä olevista Horeca-keittiöistä on saatavissa yksikkökohtaisten yhteystietojen lisäksi tiedot muun muassa tarkemmasta toimialasta, keittiötyypistä, keittiön pitäjästä, annosmääristä, aukiolopäivistä ja anniskeluoikeuksista. Rekisteri sisältää lisäksi kattavan listan kuntien ruokahuollosta vastaavista henkilöistä yhteystietoineen.

Lisätietoja saat tutkimuspäällikkö Merja Lintuselta, p. 010 758 5310, merja.lintunen@taloustutkimus.fi.