Uutiset 12.03.2024
Jaa:

Puhelinhaastatteluista ja makutesteistä 15 % kesäalennus!

Tee tilaus 15.5.2024 mennessä heinä-elokuussa toteutettaville tutkimuksille ja annamme 15 prosentin alennuksen projektin tiedonkeruun hinnasta.

-15 % puhelinhaastatteluista kesällä

Tarjous koskee puhelimitse tehtäviä kuluttaja- ja päättäjähaastatteluita (b2c ja b2b). Ainoa ehto on, että tutkimus pitää tilata toukokuun puoliväliin mennessä ja toteuttaa heinä-elokuun aikana.

-15 % maku-, pakkaus- ja tuotetesteistä Kaisaniemen metroaseman testitiloissamme

Testitilamme sijaitsee Kaisaniemessä joukkoliikenteen solmukohdassa Helsingin yliopiston metroasemalla, mikä mahdollistaa kustannustehokkaan ja nopean vastaajavärväyksen satunnaisotannalla ihmisvirrasta. Tänä kesänä Rautatieaseman metroaseman ollessa suljettuna Helsingin yliopiston metroasemasta tulee Suomen vilkkain metroasema! Kasvava liikennevirta edesauttaa tutkimusten nopeaa läpivientiä ja helpottaa tavoitellun testaajaprofiilin muodostamista. Muistathan tilata tutkimuksen toukokuun puoliväliin mennessä hyödyntääksesi kesäalennuksen, ja tutkimuksen toteutus heinä-elokuun aikana.

Alennukset koskevat tiedonkeruuta eli ns. kenttätyötä

Pyydä meiltä tarjousta kesätutkimustasi varten, laskemme siihen näkyviin 15 % alennuksen kaikkeen tiedonkeruuseen liittyvään työhön eli otannan muodostamiseen, projektijohtoon ja haastattelujen toteutukseen. Alennus ei koske tutkijan raportointi- ja analysointityötä.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

OTA YHTEYTTÄ