Uutiset 18.01.2023
Jaa:

Messukeskus edelleen päättäjien suosikki

Messukeskus Helsinki sai Taloustutkimuksen vuoden 2022 Työelämän päättäjät (TEP) -tutkimuksessa parhaan yleisarvosanan kuten kahtena edellisenä vuotena.

Kymmenen parhaan joukkoon pääsi edelleen myös Tampereen Messut sekä tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana ollut Tampere-talo, mikä ilmentänee messut ja tapahtumat toimialan yritysten laadukasta ja vastuullista toimintaa. Kymmenen parhaan joukossa oli yrityksiä myös toimialoilta työterveyspalvelut, muutto, toimistokalusteet, toimistotarvikkeet sekä kuljetus- ja logistiikkapalvelut.

Uusina yrityksinä TOP 10 -listalla tänä vuonna (viime vuoteen verrattuna) ovat Niemi (muuttopalvelut) sekä Tampere-talo (messut ja tapahtumat).

Yleisarvosanalla mitattuna TOP10-yritykset vuonna 2022 ovat:

 1. Messukeskus Helsinki
 2. Terveystalo
 3. Mehiläinen
 4. Niemi
 5. Martela
 6. Tampereen Messut
 7. Tampere-talo
 8. Wulff-Yhtiöt / Wulff
 9. Martela
 10. DHL
   

Tutkitut toimialat paremmuusjärjestyksessä (kaikkien toimialan tutkittujen yritysten yleisarvosanojen keskiarvon mukaan):

 1. Muutto
 2. Messut
 3. Toimistotarvikkeet
 4. Ympäristö- ja jätehuolto
 5. Työterveyspalvelut
 6. Toimistokalusteet
 7. Koulutus
 8. Henkilöstöruokailu
 9. Siivous
 10. Kuljetus
 11. Työvoiman vuokraus
 12. Perintä ja rahoituspalvelut
   

Kaikki tuoreimmassa tutkimuksessa mukana olleet yritykset ja lisätietoa tutkimuksesta löytyy täältä.

Lisätietoja tutkimuksesta antavat Senior Insight Manager Paula Lehto, 010 758 5275, paula.lehto@taloustutkimus.fi ja Senior Client Director, Data Science Marko Perälahti, 010 758 5290, marko.peralahti@taloustutkimus.fi