Uutiset 24.10.2023
Jaa:

Laskimme valtakunnallisten puhelinhaastattelujen hintoja!

Otimme hiljattain käyttöön älykkäämpää teknologiaa vastaajien tavoittamiseen säännöllisissä valtakunnallisissa puhelinhaastatteluissamme. Saavutetun tehokkuuden kasvun ja kustannussäästön siirrämme asiakkaidemme hyödyksi alentamalla näiden tiedonkeruupalveluidemme hintaa lähes neljänneksellä.

Keräämme joka viikko puhelimitse laadukasta ja luotettavaa valtakunnallista kuluttajatietoa päätöksenteon tueksi. Haastattelemme 500 suomalaista per viikko väestöä edustavasti (15–79-vuotiaat Manner-Suomessa). Viikkokierroksia voi myös niputtaa useammalta viikolta yhteen, jos halutaan suurempi vastaajamäärä.

Entä millaisiin tutkimusaiheisiin valtakunnalliset viikoittaiset puhelinhaastattelumme sopivat parhaiten? Esimerkiksi huomattiinko mainoskampanjasi? Entä miten hyvin yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tunnetaan? Tai mitä tuotteita ja palveluita suomalaiset käyttävät tai aikovat käyttää eri kategorioissa? Entä mitä mieltä kansalaiset ovat eri aiheista ja ilmiöistä? Ei kannata arvuutella asioita, vaan voit kysyä suoraan suomalaisilta.

Voit tulla mukaan yhdellä tai useammalla omalla kysymyksellä. Saat käyttöösi väestöä edustavan ja laadukkaan aineiston. Tutkimuksen hintaan sisältyvät aina myös vastaajien demografiset taustatiedot eli näet esimerkiksi mitä eri ikäiset tai eri alueilla asuvat vastasivat. Vastaajat vaihtuvat viikoittain, joten voit helposti toteuttaa myös ns. tracking- eli seurantatutkimukset vakioidulla menetelmällämme ja samassa kohderyhmässä.

Puhelinhaastattelulla tuet samalla suomalaista työtä, sillä ammattitaitoiset haastattelijamme vastaavat tiedonkeruusta.

Lisätietoja: Pauliina Aho, Insight Director, pauliina.aho@taloustutkimus.fi, p. 040 588 4472

Ota yhteyttä