Uutiset 17.02.2021
Jaa:

Kotitestillä kuluttajien arkikokemuksen ytimeen

Kaipaatko tutkittua tietoa tuotekehityksen tueksi, mutta sen tavoittaminen korona-aikaan tuntuu haasteelliselta? Tuotekehitystä ei kuitenkaan tarvitse unohtaa tai siirtää kauas tulevaisuuteen, sillä teemme Taloustutkimuksessa tuotetestejä edelleen sekä testiloissamme että vastaajien kotona.

Olemme huomanneet, että kuluttajat osallistuvat etenkin vallitsevassa tilanteessa mielellään kotitesteihin, koska kotona vietetään keskimäärin enemmän aikaa kuin normaalitilanteessa. Kotitesteihin osallistujat vastaavat testikysymyksiin huolellisesti ja hyvällä motivaatiolla.

Kotitestaus soveltuu hyvin paitsi elintarvikkeiden makutestiin, myös ruoanvalmistustuotteiden valmistuksen ja käytettävyyden testaamiseen kotikeittiöissä. Kotitestaukseen soveltuvia tuotteita ovat myös hygieniatuotteet, siivous- ja puhdistusaineet, paperit jne. Kotitestin etuna on tuotteiden käyttö niiden luonnollisessa käyttöympäristössä – kuluttajien kotona.

Me tarjoamme teille koko paketin; tavoitamme sovitun kohderyhmän nettipaneelistamme, toimitamme tuotteet vastaajille kotiin, keräämme vastaajien palautteen tuotteesta nettilomakkeella ja raportoimme teille tulokset.

Turvavälein toteutettua testausta myös Helsingin kantakaupungissa

Teemme tuotetestausta koronatilanteen turvallisuusnäkökulma huomioiden myös Helsingin keskustan tuntumassa, kauppakeskus Redissä sijaitsevassa testitilassamme. Tilavassa testitilassamme huomioimme turvavälit ja hygieniasäännökset. Testitilassamme on täysin varusteltu keittiö, mikä mahdollistaa myös ruoanvalmistusta vaativien testien toteutuksen.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme:
Riitta Ristiluoma, riitta.ristiluoma@taloustutkimus.fi
Merja Lintunen, merja.lintunen@taloustutkimus.fi
Outi Salonen, outi.salonen@taloustutkimus.fi