Uutiset 15.01.2019
Jaa:

Kauppakamarin Koulutus TEP-tutkimuksen kärkeen

Työelämän päättäjien (TEP) arviot merkittävistä suomalaisista yrityksistä eri toimialoilta

Kauppakamarin Koulutus nousi v. 2018 TEP-tutkimuksen kärkeen. Lisäksi koulutusyrityksistä Aalto University Executive Education ja Aalto PRO ovat kymmenen parhaan joukossa. Samoin Kuusakoski ja Paperinkeräys, mikä ilmentänee paitsi kyseisten yritysten laadukasta ja vastuullista toimintaa, myös ympäristövastuullisuuden nousua yleisesti. Tietosuoja-asioiden korostumisen myötä myös Väestörekisterikeskus ja Asiakastieto arvostetaan korkealle. Securitas säilyttää seitsemännen sijansa. Terveystalo ja Fazer Food Services ovat vastanneet hyvin odotuksiin henkilöstöhyvinvoinnin osa-alueilla.

Yleisarvosanalla mitattuna TOP10 yritykset vuonna 2018 ovat:

  • Kauppakamarin Koulutus
  • Aalto University Executive Education
  • Väestörekisterikeskus
  • Kuusakoski
  • Suomen Asiakastieto
  • Terveystalo
  • Securitas
  • Aalto PRO
  • Fazer Food Services (Amica ja Fazer Food & Co.)
  • Paperinkeräys

Toimialoista yhteystietopalvelut sekä ympäristö- ja jätehuolto ovat parhaat, kun lasketaan kaikkien toimialalla tutkittujen yritysten yleisarvosanojen keskiarvojen keskiarvo.

Vastaajat arvioivat yritysten tunnettuutta, antavat tuntemilleen yrityksille yleisarvosanan, arvioivat erilaisia imagotekijöitä yrityksittäin sekä kertovat suositteluhalukkuutensa.

Tutkitut toimialat ovat henkilöstöruokailu, koulutus, liikematkatoimistot, perintä- ja rahoituspalvelut, siivouspalvelut, turvallisuuspalvelut, työterveyspalvelut, työvoiman vuokraus/henkilöstöpalvelu, yhteystietopalvelut sekä ympäristö- ja jätehuolto.

Tässä yritysjohdon työkaluksi suunnitellussa tutkimuksessa työelämän päättäjät arvioivat merkittäviä suomalaisia yrityksiä eri toimialoilta. TEP 2018 tutkimuksessa arvioitiin yhteensä 108 eri yritystä/organisaatiota kymmeneltä eri toimialalta. Tutkimus toteutettiin puhelininformoituna kirje- ja internetkyselynä sekä Taloustutkimuksen internetpaneelissa syys-marraskuussa 2018.

TEP 2018 -tutkimuksen tulokset saat käyttöösi nopeasti helppokäyttöisessä raportointiportaalissa. Olemme rakentaneet päätulokset valmiiksi ja nämä katsomalla saat yleiskuvan omasta ja toimialasi muiden tutkittujen yritysten tämänhetkisestä tilanteesta. Portaalissa pystyt myös kätevästi tekemään lisää omia rajauksia ja analyysejä.

Tietoa mukana vuonna 2018 olleista yrityksistä saat täältä >>.

Tilaukset ja lisätietoja TEP 2018 -tutkimuksesta tutkimuspäällikkö Paula Lehdolta, p. 010 758 5275, paula.lehto@taloustutkimus.fi.