Uutiset 17.04.2023
Jaa:

Kasvata liikevaihtoasi – tavoita potentiaalisin pk-sektorin ostajakunta

Onko yritykselläsi tuotteita ja palveluita, jotka sopivat pk-sektorille? Tämä on mittava potentiaalinen ostajakunta. Selvitimme juuri pk-yritysten ajankohtaisia hankinta-aikeita seuraavien 12 kuukauden aikana.

Pk-sektorin säännöllisesti toistuvien tutkimustemme avulla tavoitat kustannustehokkaasti ja nopeasti 5–249 henkilöä työllistävien yritysten päättäjät kaikilta toimialoilta. Voit kartoittaa esimerkiksi oman yrityksesi tuote- ja palvelukategorian ostoaikeita tai kysyä jotain muuta mitä haluaisit tietää pk-sektorin ylimmän johdon päättäjiltä. Kohderyhmää voidaan tarvittaessa rajata esimerkiksi yrityksen kokoluokan, sijainnin tai toimialan mukaisesti. Mukaan voit tulla vaikka yhdellä kysymyksellä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Katja Mikkonen                                                                          Juha Lemmetyinen
Senior Client Director                                                              Senior Insight Manager
katja.mikkonen@taloustutkimus.fi                                   juha.lemmetyinen@taloustutkimus.fi
p. 010 758 5257                                                                           p. 010 758 5279

OTA YHTEYTTÄ

Taloustutkimuksen Business Telebus tarjoaa jatkuvan, viikoittaisen tutkimuskanavan noin 40 000 pk-yrityksen päättäjille (kokoluokka 5–249 henkilöä työllistävät - valtakunnallisesti). Mukaan pääset omilla kysymyksilläsi (autamme kysymysten suunnittelussa) helposti ja nopeasti. Tarvittaessa kohderyhmää voidaan laajentaa erillistutkimuksena myös mikroyrityksiin ja suuryrityksiin.