Uutiset 17.11.2023
Jaa:

Kasvata liikevaihtoasi – tavoita potentiaalinen pk-sektorin ostajakunta

Kun yritykselläsi on tuotteita ja palveluita, jotka sopivat pk-sektorille, tavoitamme oikean kohdeyleisön. Selvitimme marraskuussa 2023 pk-yritysten ajankohtaisia hankinta-aikeita seuraavien 12 kuukauden aikana.

Tavoitat kauttamme kustannustehokkaasti 5–249 henkilöä työllistävien yritysten päättäjät kaikilta toimialoilta. Voit kartoittaa esimerkiksi oman yrityksesi tuote- ja palvelukategorian ostoaikeita (lead) tai kysyä jotain muuta, mitä haluaisit tietää pk-sektorin ylimmän johdon päättäjiltä. Kohderyhmää voidaan tarvittaessa rajata esimerkiksi yrityksen kokoluokan, sijainnin tai toimialan mukaisesti. Mukaan voit tulla vaikka yhdellä kysymyksellä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Katja Mikkonen                                                                          Juha Lemmetyinen
Senior Client Director                                                              Senior Insight Manager
katja.mikkonen@taloustutkimus.fi                                   juha.lemmetyinen@taloustutkimus.fi
p. 010 758 5257                                                                           p. 010 758 5279

OTA YHTEYTTÄ

Taloustutkimuksen Business Telebus tarjoaa jatkuvan tutkimuskanavan. Kohderyhmänä on noin 40 000 pk-yrityksen päättäjää valtakunnallisesti (kokoluokka 5–249 henkilöä työllistävät). Mukaan pääset omilla kysymyksilläsi helposti ja nopeasti – autamme kysymysten suunnittelussa. Tarvittaessa kohderyhmää voidaan laajentaa erillistutkimuksena myös mikroyrityksiin ja suuryrityksiin.