Uutiset 13.04.2021
Jaa:

Horeca-rekisterimme on juuri päivitetty

Taloustutkimuksen Horeca-rekisteri on koko elintarvikealalle tärkeä tietolähde sisältäen tiedot noin 15 400 ammattikeittiöstä. Rekisteri on päivitetty maaliskuussa 2021.

Horeca-keittiöistä on saatavilla yksikkökohtaisten yhteystietojen lisäksi tietoja toimialasta, keittiötyypistä, keittiön pitäjästä, annosmääristä ja aukiolopäivistä. Rekisteriin on mahdollista lisätä myös asiakasyrityksen oma aluejako.

Horeca-rekisteri sisältää sekä yksityisen että julkisen sektorin keittiöitä: kahviloita, ravintoloita, henkilöstöravintoloita, sairaaloita, päiväkoteja, kouluja jne. Toimipaikkojen määrällä mitattuna suurimmat toimialat ovat päiväkodit ja koulut sekä anniskeluravintolat ja kahvilat.
Tietoja voidaan hyödyntää esimerkiksi:

  • Reittiohjelmien ja jakelun suunnittelussa
  • Uusien tuotteiden markkinoinnissa
  • Uusien kohteiden etsinnässä

Myös Horeca-alan markkinatutkimukset voidaan toteuttaa suoraan Taloustutkimuksen kautta – nopeasti ja ammattitaidolla. Tavoitamme oikeat kohderyhmät, varmistamme tavoitellun haastattelumäärän toteutumisen, seuraamme ja kontrolloimme vastaajajoukon rakennetta, ja varmistamme vastausten saamisen haastaviinkin tutkimuksiin.

Kiinnostaisiko Horeca-rekisterin hankkiminen käyttöösi? Kysyy lisää rekisteristä ja sen hinnoittelusta Merja Lintuselta: p. 010 758 5310, merja.lintunen@taloustutkimus.fi