Horeca-rekisterimme on juuri päivitetty
Taloustutkimuksen Horeca-rekisteri on koko elintarvikealalle tärkeä tietolähde sisältäen tiedot noin 15 400 ammattikeittiöstä. Rekisteri on päivitetty maaliskuussa 2021.
Horeca-keittiöistä on saatavilla yksikkökohtaisten yhteystietojen lisäksi tietoja toimialasta, keittiötyypistä, keittiön pitäjästä, annosmääristä ja aukiolopäivistä. Rekisteriin on mahdollista lisätä myös asiakasyrityksen oma aluejako.
Horeca-rekisteri sisältää sekä yksityisen että julkisen sektorin keittiöitä: kahviloita, ravintoloita, henkilöstöravintoloita, sairaaloita, päiväkoteja, kouluja jne. Toimipaikkojen määrällä mitattuna suurimmat toimialat ovat päiväkodit ja koulut sekä anniskeluravintolat ja kahvilat.
Tietoja voidaan hyödyntää esimerkiksi:
- Reittiohjelmien ja jakelun suunnittelussa
- Uusien tuotteiden markkinoinnissa
- Uusien kohteiden etsinnässä
Myös Horeca-alan markkinatutkimukset voidaan toteuttaa suoraan Taloustutkimuksen kautta – nopeasti ja ammattitaidolla. Tavoitamme oikeat kohderyhmät, varmistamme tavoitellun haastattelumäärän toteutumisen, seuraamme ja kontrolloimme vastaajajoukon rakennetta, ja varmistamme vastausten saamisen haastaviinkin tutkimuksiin.
Kiinnostaisiko Horeca-rekisterin hankkiminen käyttöösi? Kysyy lisää rekisteristä ja sen hinnoittelusta Merja Lintuselta: p. 010 758 5310, merja.lintunen@taloustutkimus.fi