Uutiset 14.08.2018
Jaa:

Data Science -palveluja Sinun hyödyksesi – ei mitään hömppää

Data Science on noussut liiketoiminnan johtamisen ytimeen. Sillä tarkoitetaan monia asioita, mutta meille Taloustutkimuksessa se tarkoittaa tiedon aiempaa kehittyneempää hankkimista ja jalostamista yhdessä asiakkaan kanssa liiketoiminnan johtamisen hyödyksi.


Taloustutkimuksen Data Science -yksikkö pystyy auttamaan asiakkaitamme hyvin erilaisissa datan analysointitarpeissa. Asiakas- tai kohderyhmäsegmentoinnit, joissa hyödynnetään useita datalähteitä/-rikasteita, ja joiden tulokset palautetaan asiakkaan tai mainonnanhallinnan järjestelmiin, on perusosaamistamme, ja jossa olemme ehkä Suomen parhaita.

Ennakoiva analytiikka eli esimerkiksi tuotteiden tai palveluiden kysynnän ennustaminen algoritmien avulla ja sen tiedon vieminen asiakkaan tietojärjestelmiin jatkuvana ja automatisoituna toimintona, on toinen esimerkki osaamisestamme.

Datan rikastaminen on yksi toimintamme kulmakivistä. Avoin data, big data, kaupalliset datarikasteet, mitä nyt halutaankaan käyttää, liittyvät tutkimuksiimme saumattomasti niin tutkimusotoksen muodostamisessa kuin tulosten analysointivaiheessa.

Nämä olivat vain joitakin esimerkkejä, mieluusti kertoisimme Sinulle palveluistamme ja mahdollisuuksistamme auttaa organisaatiotasi enemmän! Sovitaanko tapaaminen? Voimme tulla joustavasti käymään ja juttelemaan, sitoumuksetta totta kai.

Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi alla oleviin kenttiin niin otamme yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Lue lisää Data Scince -palveluistamme »