Taloustutkimus työnantajana

Taloustutkimus nojaa asiantuntijuuteen

Taloustutkimus on asiantuntija- ja myyntiorganisaatio, joka suunnittelee ja toteuttaa yritysten ja julkisen sektorin toimeksiannosta sekä omana tuotantonaan erilaisia markkina- ja mielipidetutkimuksia.

Asiantuntijuutemme tarkoittaa liike-elämän ja yhteiskunnan toiminnan ymmärtämistä sekä etenkin markkinatutkimuksen vahvaa hallintaa.

Myyntiorganisaatio olemme, koska tarjoamme palveluitamme ja osaamistamme aktiivisesti nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme, luotettavan ja uskottavan tutkimustiedon tarvitsijoille.

Markkinatutkimusta tehdään useimmiten haastattelututkimuksen keinoin, mikä tarkoittaa käytännössä sekä kansalaisten, monesti kuluttajan roolissa, että erilaisten päättäjien haastattelemista eri menetelmin. Menetelmiä ovat muun muassa puhelinhaastattelut, henkilökohtaiset haastattelut joko vastaajien kotona tai "kadulla" sekä kirje- ja internet-kyselyt.

Haastattelijatyö

Taloustutkimuksen palveluksessa työskentelee sekä vakituisessa että osa-aikaisessa työsuhteessa (mm. tuntiperusteisesti) satoja haastattelijoita eri puolilla Suomea. Puhelinhaastattelukeskuksemme sijaitsee Helsingissä pääkonttorimme yhteydessä.

Etsimme haastattelutyöhön haluavia ja pystyviä henkilöitä yleensä pitkin vuotta. Erityisen hyvin nämä haastattelutehtävät sopivat muun muassa opiskelijoille sekä lisäansioita kaipaaville (esim. iltatyöt). Tällä hetkellä avoimet paikat löydät näiltä sivuilta. Hakea voit joko ottamalla yhteyttä ilmoituksessa mainittuun henkilöön tai täyttämällä hakulomakkeen Internet-sivuillamme.

Markkinatutkijaksi

Markkinatutkimus on monipuolinen ja mielenkiintoinen työkenttä, joka tarjoaa dynaamisen näköalapaikan liike-elämän ja yhteiskunnallisten tapahtumien ytimeen. Hyvin usein erilaiset yritysten tekemät liiketoiminta-, markkinointi- ja tuotekehityspäätökset tarvitsevat tuekseen markkinatutkimustietoa. Samoin monien yhteiskunnallisten ja julkisen sektorin päätösten valmistelun tueksi tehdään tutkimuksia, mm. kansalais- ja kohderyhmähaastatteluja.

Markkinatutkimus onkin ala, jonka parissa työskentelee ihmisiä monista erilaisista koulutustaustoista. Kaupallinen koulutus on hyvä lähtökohta, mutta ei suinkaan välttämättömyys - monien eri alojen koulutukset tukevat hyvin erilaisia osaamisalueita markkinatutkimuksen laajassa kentässä. Tutkijamme ovat korkeakoulu-, yliopisto- tai ammattikorkeakoulutuksen saaneita, ajan hermolla olevia ja asioista yleisesti kiinnostuneita markkinatutkimuksen ammattilaisia.

Mikäli kiinnostuit asiantuntija- ja myyntiorganisaatiossamme työskentelystä, katso näiltä sivuilta, onko meillä juuri nyt avoimia työpaikkoja tai laita meille avoin hakemus hakulomakettamme käyttäen.

Muihin tehtäviin

Yrityksemme palveluksessa työskentelee ihmisiä monenlaisissa tukitoiminnoissa, muun muassa it-osastolla ja taloushallinnossa. Myös näistä avoimista työpaikoista ilmoitamme sivuillamme.