Ovatko kuntanne asukkaat tyytyväisiä juomaveden laatuun?

 

Tilaa WACSI 17 paikalle ottamaan selvää.

Teemme vuosittain WACSI – vesilaitosten asiakastyytyväisyystutkimusta, minkä avulla tutkimukseen ilmoittautuneet vesilaitokset saavat tietoa siitä, miten toiminta-alueen asukkaat kokevat:

• vesilaitoksen palvelut
• veden laadun
• veden jakelun ja viemäröinnin

Vuonna 2016 WACSI -tutkimukseen osallistui 18 vesilaitosta eri puolilta Suomea, joiden yli 4200 kotitalousasiakasta haastateltiin puhelimitse. Tutkimuksemme tuottaa tyytyväisyystietoa noin paristakymmenestä asiasta.

Yksittäisten kysymysten lisäksi jokaisesta pääosa-alueesta lasketaan myös WACSI-indeksi, jonka avulla voitte helposti seurata tyytyväisyyden kehitystä palveluunne, veden laatuun sekä jakeluun ja viemäröintiin. Lisäksi teemme jokaisesta pääosa-alueesta kehittämis-vahvuus-analyysin.

Tutkimuksen toteutus on tehty teille helpoksi, omaksi panokseksenne riittää lähinnä se, että ilmoittaudutte ajoissa mukaan ja keskustelette hetken kanssamme otoksen aluerajoista. Jos haluatte jotain lisäpalvelua (suurempi otoskoko, alueellisia raportteja yms.), se järjestyy.

Taloustutkimus huolehtii tutkimuksen toteutuksesta ja kun mukana on useita toimijoita, saatte kustannustehokkaasti kerättyä tietoa myös siitä, miten pärjäätte muihin nähden.

Tutkimus toteutetaan vain ennakkoilmoittautuneille. Ilmoittautumisaikaa on huhtikuun loppuun, 30.4.2017 saakka. Tutkimus toteutetaan touko-heinäkuussa ja raportit toimitetaan elokuussa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Tutkimuspäällikkö Timo Myllymäki, timo.myllymaki@taloustutkimus.fi, 010 758 5441 tai 040 764 1685.