Uutiskirje huhtikuu 2016

Vastuullisuus puhuttaa ammattikeittiöitä ja ravintoloita
Vastuullisuuden huomioiminen alkaa näkyä yhä selvemmin ammattikeittiöissä. Vuoteen 2014 verrattuna luomutuotteiden päivittäinen käyttö on noussut (11 % → 15 %). Samoin lähiruokatuotteita käytetään selvästi aiempaa enemmän, nyt jo lähes joka viidennessä keittiössä päivittäin. Reilun kaupan tuotteiden viikoittaisessa käytössä ei ole tapahtunut muutoksia vuoteen 2014 verrattuna, mutta vähintään joskus käyttäviä on vuosi vuodelta enemmän. Lue lisää>>

Valmiina ollaan – myös tietosuoja-asioissa!
Muutoksia yritysten velvollisuuksiin ja kansalaisten oikeuksiin EU:n uuden tietosuoja-asetuksen myötä (General Data Protection Regulation). Lue lisää>>

Tampere kaupungeista edelleen vetovoimaisin
– Taloustutkimuksen tutkimuksen mukaan kolmannes suomalaisista voisi ajatella muuttavansa Tampereelle
Suomalaiset arvioivat Tampereen myös kokonaismielikuvaltaan parhaaksi asuinpaikaksi Taloustutkimuksen Muuttohalukkuus kaupunkeihin 2016 -tutkimuksessa. Seuraaviksi sijoittuvat tällä kerralla Turku ja Jyväskylä. Lue lisää>>