Uutiskirje 7/2010

Uutiskirje 7/2010

Ajankohtaista

Juha Aalto jatkaa ESOMARin kansallisena edustaja

Taloustutkimuksen toimitusjohtaja Juha Aalto on toiminut ESOMARin – European Society for Opinion and Marketing Research – kansallisena edustajana kaksi vuotta. Amsterdamista vahvistettiin 18.11.2010, että Aalto on valittu jatkamaan tehtävässään myös seuraavat kaksi vuotta, 2011−2012.
Lue lisää...

Tutkittua tietoa

Paikallisosuuspankki jälleen vuoden asiakaspalvelija

Tutkimustulokset vuoden 2010 asiakaspalveluyrityksistä ovat valmistuneet. Parhaan arvion kuluttajilta saa viime vuoden tapaan Paikallisosuuspankki. Toiseksi sijoittuu kirjasto ja kolmannelle sijalle Säästöpankki.
Lue lisää...


Suomalaiset haluavat lautaselle makua ja aitoutta

Syyskuussa valmistuneen Suomi Syö tutkimuksen perusteella kevyttuotteiden käyttö ja vähärasvaisuuden tärkeys ovat selkeästi vähentyneet 2000-luvun alkuun verrattuna.  Terveellisyyttä tärkeämpää on elintarvikkeiden maku ja aitous.
Lue lisää...

Kunnat ja kaupungit hyötyvät aiempaa enemmän uudistuneesta Kuntien imagotutkimuksesta

Taloustutkimus on toteuttanut vuosittaisen Kuntien imagotutkimuksen vuodesta 1994 lähtien. Tänä vuonna tutkimusta uudistettiin merkittävästi. Uudistusten myötä tutkimus vastaa paremmin kuntien tietotarpeeseen siitä kuinka tyytyväisiä yritykset ovat sijoittautumiskuntaansa. Tämän ohella selvitettiin lisäksi kuinka mielellään kuntalaiset suosittelevat kuntaansa asuinpaikkana muille.
Lue lisää...