Uutiskirje 3/2011

Uutiskirje 3/2011

Ajankohtaista

Pöhinä kasvaa, kauppa aukeaa… päiväksi

Neljän vuoden hiljaisuuden jälkeen puolueiden ja kansanedustajaehdokkaiden vaalikampanjat ovat käynnissä. Kiinnostus vaaleja ja kannatusmittauksia kohtaan on paljon suurempaa kuin aikaisemmin. Syykin lienee selvä.
Lue lisää...

Tutkittua tietoa

Työntekijät ja alemmat toimihenkilöt uskovat osaamisen ja oppimisen tärkeyteen tulevaisuudessa

Työelämä vuonna 2020: mitä asioita työntekijöissä arvostetaan silloin? Taloustutkimus kysyi asiaa alle 45-vuotiailta suorittavan portaan työntekijöiltä ja alemmilta toimihenkilöiltä, ja vastaus oli ”ammatillista osaamista, jatkuvaa oppimista ja oman osaamisen kehittämistä.” Lähes puolet kohderyhmästä uskoo osaamiseen liittyvien tekijöiden olevan työnantajien eniten arvostamia asioita työntekijöissä.
Lue lisää...

Sosiaalisuuden todellinen luonne – yritysten verkkokäytännöt eivät vastaa ihmisten odotuksiin

Sosiaalinen media ymmärretään yrityksissä usein sangen kapealla tavalla ja pelkkinä nopeina pikavoittoina. Käyttäjät eivät kuitenkaan sitoudu arvontoja tai yksittäisiä tykkään -nappulan painalluksia hakeviin yrityksiin vaan kokevat tällaisen toiminnan usein pinnalliseksi.
Lue lisää...

Uusi blogikirjoitus

Voiko vaalituloksen ennustaa sienisaaliista?

Nobel-kirjailija Günter Grass kertoo kirjassaan Minun vuosisatani, kuinka hän onnistui ennustamaan Saksan vaalituloksen sienisaaliistaan! Ihan näin kaukaa haettuihin ennusteisiin meidän ei sentään tarvitse tyytyä.
Lue lisää...